Brownie1992
Moderator
Chyba TyA to spokojnie bądź z nami i zapiszesz się na testowanie w kwietniu
Wiesz, my tutaj jesteśmy ześwirowane i testujemy dużo za wcześniNie bierz złego przykładu
![]()
![]()
Ja zawsze testuje w odpowiednim momencie dla mojej glowy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chyba TyA to spokojnie bądź z nami i zapiszesz się na testowanie w kwietniu
Wiesz, my tutaj jesteśmy ześwirowane i testujemy dużo za wcześniNie bierz złego przykładu
![]()
![]()
Tak, m.in. jest międzynarodowy dzień szczęscia i imieniny AleksandryNo właśnie apropo testowania dzisiaj jest 20/03![]()
mam na imię AleksandraTak, m.in. jest międzynarodowy dzień szczęscia i imieniny Aleksandry![]()
O jak mi się trafiłomam na imię Aleksandra![]()
Dziękuję, nawet nie wiedziałam że mam imieninyO jak mi się trafiło
To wszystkiego dobrego![]()
Już się dowiadujesz nowych rzeczy z forumDziękuję, nawet nie wiedziałam że mam imieninyTakie popularne imię a nigdy go nie widziałam w kalendarzu
Wiem tyle, że męski odpowiednik obchodzi 12 grudnia
Co ten endokrynolog. Może chodziło mu o jadA ja nie wiem. U mnie też się tak mówiłoTak tylko chciałam Wam zwrócić na to uwagę. Ten endokrynolog (przy nadczynności) powiedział nawet, żeby sprawdzać skład supli i jak będzie jod to nie brać
![]()
Może dołączymy „dzień dwóch II”Tak, m.in. jest międzynarodowy dzień szczęscia i imieniny Aleksandry![]()
Ja głosuję, żeby każdy dzień był Dniem Dwóch IIMoże dołączymy „dzień dwóch II”wtedy będzie ideolo!!!