reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

No dokładnie!!! Ja cała noc czytałam jak pojebana 🤦‍♀️
A wiesz, że nie leczy się wyników, tylko pacjenta? :-) Na pewno wiesz, dlatego zmykaj do lekarza, tylko on jest w stanie Cię uspokoić w tej sytuacji. My dajemy kopka w dupcie żebyś z tym nie czekała. I absolutnie nie chcę Cię straszyć, bo jestem prawie pewna, że to nic groźnego, ale czytaniem i szukaniem na własną rękę tylko sobie zaszkodzisz, bo jak sama napisałaś wiemy doskonale co potrafi zrobić głowa.

reklama
Zwłaszcza ze już w lutym nie dostałam miesiączki i tez na wizycie dostałam proga… wiec zaś coś zaburzone jest ale jak to ja już czarne chmury 🤣 najważniejsze ze test biały a reszta się zajmiemy już z lekarzem
Właściwe podejście, a Twoje obawy jak najbardziej rozumiem, ja niestety jeśli chodzi o wszelkie sprawy związane z leczeniem widzę najpierw czarne chmury, a gdzieś tam daaaaaleko lekki promyczek słońca ;).

ja też tak miałam! Dosłownie jakby mały balonik pękł i po tym trochę napięcie w podbrzuszu się zmniejszyło

Wzięłam poprawkę na moją zdolnosc do wymyślania symptomów ale akurat to tak ukłuło że aż przeklęłam 😅
Ale pecherzyki nie pękają jak balonik tylko powoli opróżniają się z płynu 😛 może to co czułaś to był płyn z pęcherzyka który podraznil otrzewną :)

reklama
Do góry