E
eag
Gość
Po zrobieniu testu dostałam sraczki haha! Ale to nic! Brzuch i kłucia jak ręką odjął
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale pecherzyki nie pękają jak balonik tylko powoli opróżniają się z płynu może to co czułaś to był płyn z pęcherzyka który podraznil otrzewną
Tez mam teraz rozkminy co do Cp, pechowy cykl zaczęłam 31.03, a od 15.03 jak sie robi ciepło- dopadaja mnie pierwsze alergie związane z kwitnieniem drzew. Wtedy bałam sie brac leki na alergie, teraz zamierzam brać, bo dopadly mnie dolegliwosci w zeszłym roku (swędzenie dziąseł, oczu, opuchlizna oczu, sucha skóra) i wymęczyly mnie na maxa. Tez teraz rozkminiam, czy alergie mialy wplyw na to, ze ciąża byla pozamaciczna.Co myślicie na temat tego, ze skutkiem ubocznym ovitrelle może być ciąża pozamaciczna? Ja przy pierwszej stymulacji miałam lamette ovi i CP. Jak trafiłam do szpitala to lekarka powiedziała, ze to przez stymulację.. Myślę co jak lekarz będzie chciał mnie stymulować.. brać ovi, nie brać, CP to był przypadek a może faktycznie się do tego przyczynił zastrzyk?
To był Twój pierwszy cykl starań?Co myślicie na temat tego, ze skutkiem ubocznym ovitrelle może być ciąża pozamaciczna? Ja przy pierwszej stymulacji miałam lamette ovi i CP. Jak trafiłam do szpitala to lekarka powiedziała, ze to przez stymulację.. Myślę co jak lekarz będzie chciał mnie stymulować.. brać ovi, nie brać, CP to był przypadek a może faktycznie się do tego przyczynił zastrzyk?
Tak pierwszy w sumie to 3 ale bez skutku. Po badaniach się okazało ze mam io, dostałam metformine i lekarz mówi ze jak chce już zajść w ciąże to od razu stymulujemy. Dobry lekarz, super opinie, pracuje w klinice niepłodnościTo był Twój pierwszy cykl starań?
Kurde szok, że tak szybko taka decyzja lekarzaTak pierwszy w sumie to 3 ale bez skutku. Po badaniach się okazało ze mam io, dostałam metformine i lekarz mówi ze jak chce już zajść w ciąże to od razu stymulujemy. Dobry lekarz, super opinie, pracuje w klinice niepłodności
To chyba dlatego, ze powiedziałam ze chce jak najszybciej zajść w ciąże a on stwierdził ze nie ma na co czekaćKurde szok, że tak szybko taka decyzja lekarza
Generalnie stymulacja zwiększa ryzyko CP