reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Co myślicie na temat tego, ze skutkiem ubocznym ovitrelle może być ciąża pozamaciczna? Ja przy pierwszej stymulacji miałam lamette ovi i CP. Jak trafiłam do szpitala to lekarka powiedziała, ze to przez stymulację.. Myślę co jak lekarz będzie chciał mnie stymulować.. brać ovi, nie brać, CP to był przypadek a może faktycznie się do tego przyczynił zastrzyk? 🤷‍♀️

Co myślicie na temat tego, ze skutkiem ubocznym ovitrelle może być ciąża pozamaciczna? Ja przy pierwszej stymulacji miałam lamette ovi i CP. Jak trafiłam do szpitala to lekarka powiedziała, ze to przez stymulację.. Myślę co jak lekarz będzie chciał mnie stymulować.. brać ovi, nie brać, CP to był przypadek a może faktycznie się do tego przyczynił zastrzyk? 🤷‍♀️
Tez mam teraz rozkminy co do Cp, pechowy cykl zaczęłam 31.03, a od 15.03 jak sie robi ciepło- dopadaja mnie pierwsze alergie związane z kwitnieniem drzew. Wtedy bałam sie brac leki na alergie, teraz zamierzam brać, bo dopadly mnie dolegliwosci w zeszłym roku (swędzenie dziąseł, oczu, opuchlizna oczu, sucha skóra) i wymęczyly mnie na maxa. Tez teraz rozkminiam, czy alergie mialy wplyw na to, ze ciąża byla pozamaciczna.🤷‍♀️

Ostatnia edycja:
To był Twój pierwszy cykl starań?

reklama
Do góry