reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Mojemu tez zawsze mało on mówi ze on moze codziennie i kilka razy dziennie , o zgrozo ! 😅😅😅
Jakbym o moim czytała.

Mój może zawsze, wszędzie. Nawet kilka razy dziennie i by mu nie przeszkadzało, gdyby faktycznie kilka razy dziennie był seks.
Zawsze tak miał, teraz ma 33 lata, także Twojemu może tak zostać.

reklama
Dzięki. O 22 zapodałam ovi :D Nie czuję żadnych oczekiwań w tym cyklu.
Apropo leżenia do góry nogami to mnie ten gin z jednorazowego monitoringu na wakacjach oświecił (w ramach śmieszków heheszków), że przy tyłozgięciu macicy trzeba leżeć na boku! I to na tym, z którego jajnika ma być owulacja 🤣

Trzymam kciuki!
Zawsze czujesz, że pęka? Ja chyba nie, mogę się domyślac jedynie. Niby to sie nie sprawdza, ale gdzieś z tyłu glowy człowiek czeka na ten sygnał 🙂

Dzięki. O 22 zapodałam ovi :D Nie czuję żadnych oczekiwań w tym cyklu.
Apropo leżenia do góry nogami to mnie ten gin z jednorazowego monitoringu na wakacjach oświecił (w ramach śmieszków heheszków), że przy tyłozgięciu macicy trzeba leżeć na boku! I to na tym, z którego jajnika ma być owulacja 🤣
Mam mocne tyłozgięcie, nigdy nie leżę, zawsze wstaję i idę do kibelka 😂 Tak samo mówi się, że lepszy jest wytrysk w pozycji od tyłu, bo plemniki mają wtedy krótszą drogę do pokonania, a w jedną ciążę napewno zaszłam z klasyka 😂

Mam mocne tyłozgięcie, nigdy nie leżę, zawsze wstaję i idę do kibelka 😂 Tak samo mówi się, że lepszy jest wytrysk w pozycji od tyłu, bo plemniki mają wtedy krótszą drogę do pokonania, a w jedną ciążę napewno zaszłam z klasyka 😂

No bo pewnie to nie ma znaczenia 🙂 bardziej chodzi o psychike, "a moze kurcze pomoze nie będę miała wyrzutów sumienia"

Mamy wyniki męża hormonów! Poprawa na trzech tygodniach clo jest po prostu spektakularna! Jakby to były wyniki dwóch różnych osób 😍
Wspaniale ♥️
Happy Cheering GIF by Spider-Man

Hej dziewczyny 😊 byłam cicho prawie cały miesiąc bo próbowałam odciągnąć głowę od tego, ale teraz kiedy na testach znów biało ( jeszcze sobie sikne jutro dla pewności) postanowiłam że przyjdzie @ i idę do lekarza. Znalazłam polecanego w okolicy ds niepłodność i może macie jakieś dobre rady o co zapytać na co zwrócić uwagę na pierwszej wizycie?

reklama
Hej dziewczyny 😊 byłam cicho prawie cały miesiąc bo próbowałam odciągnąć głowę od tego, ale teraz kiedy na testach znów biało ( jeszcze sobie sikne jutro dla pewności) postanowiłam że przyjdzie @ i idę do lekarza. Znalazłam polecanego w okolicy ds niepłodność i może macie jakieś dobre rady o co zapytać na co zwrócić uwagę na pierwszej wizycie?
Na pewno zbierz wszystkie wyniki badań jakie macie (Twoje i partnera).

Do góry