reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Mojemu tez zawsze mało on mówi ze on moze codziennie i kilka razy dziennie , o zgrozo ! 😅😅😅
Jakbym o moim czytała.

Mój może zawsze, wszędzie. Nawet kilka razy dziennie i by mu nie przeszkadzało, gdyby faktycznie kilka razy dziennie był seks.
Zawsze tak miał, teraz ma 33 lata, także Twojemu może tak zostać.

reklama
Dzięki. O 22 zapodałam ovi :D Nie czuję żadnych oczekiwań w tym cyklu.
Apropo leżenia do góry nogami to mnie ten gin z jednorazowego monitoringu na wakacjach oświecił (w ramach śmieszków heheszków), że przy tyłozgięciu macicy trzeba leżeć na boku! I to na tym, z którego jajnika ma być owulacja 🤣

Trzymam kciuki!
Zawsze czujesz, że pęka? Ja chyba nie, mogę się domyślac jedynie. Niby to sie nie sprawdza, ale gdzieś z tyłu glowy człowiek czeka na ten sygnał 🙂

Dzięki. O 22 zapodałam ovi :D Nie czuję żadnych oczekiwań w tym cyklu.
Apropo leżenia do góry nogami to mnie ten gin z jednorazowego monitoringu na wakacjach oświecił (w ramach śmieszków heheszków), że przy tyłozgięciu macicy trzeba leżeć na boku! I to na tym, z którego jajnika ma być owulacja 🤣
Mam mocne tyłozgięcie, nigdy nie leżę, zawsze wstaję i idę do kibelka 😂 Tak samo mówi się, że lepszy jest wytrysk w pozycji od tyłu, bo plemniki mają wtedy krótszą drogę do pokonania, a w jedną ciążę napewno zaszłam z klasyka 😂

Mam mocne tyłozgięcie, nigdy nie leżę, zawsze wstaję i idę do kibelka 😂 Tak samo mówi się, że lepszy jest wytrysk w pozycji od tyłu, bo plemniki mają wtedy krótszą drogę do pokonania, a w jedną ciążę napewno zaszłam z klasyka 😂

No bo pewnie to nie ma znaczenia 🙂 bardziej chodzi o psychike, "a moze kurcze pomoze nie będę miała wyrzutów sumienia"

Mamy wyniki męża hormonów! Poprawa na trzech tygodniach clo jest po prostu spektakularna! Jakby to były wyniki dwóch różnych osób 😍
Wspaniale ♥️
Happy Cheering GIF by Spider-Man

Hej dziewczyny 😊 byłam cicho prawie cały miesiąc bo próbowałam odciągnąć głowę od tego, ale teraz kiedy na testach znów biało ( jeszcze sobie sikne jutro dla pewności) postanowiłam że przyjdzie @ i idę do lekarza. Znalazłam polecanego w okolicy ds niepłodność i może macie jakieś dobre rady o co zapytać na co zwrócić uwagę na pierwszej wizycie?

reklama
Hej dziewczyny 😊 byłam cicho prawie cały miesiąc bo próbowałam odciągnąć głowę od tego, ale teraz kiedy na testach znów biało ( jeszcze sobie sikne jutro dla pewności) postanowiłam że przyjdzie @ i idę do lekarza. Znalazłam polecanego w okolicy ds niepłodność i może macie jakieś dobre rady o co zapytać na co zwrócić uwagę na pierwszej wizycie?
Na pewno zbierz wszystkie wyniki badań jakie macie (Twoje i partnera).

Do góry