reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
A co było tajemnicą w tym odcinku 🙂?
Babka miała męża i dorosłego syna.
Nie układało im się i poszła w tango: poznała jakiegoś muzyka, który grał na ulicy i się zakochali w sobie.
Mąż wyznał, że jest gejem.
Syn się obraził i na ojca i na matkę, że biorą rozwód.
Babka z muzykiem zaszła w ciążę. A muzyk okazał się wolnym ptakiem, miał inne laski jak chciał.
I przestałam oglądać w momencie, kiedy mąż gej pocieszał ją, że przecież chciała mieć dziecko, to będzie miała, więc będzie fajnie.
Nie wiem jaki był finał :p

Dziewczyny, chciałam Was bardzo przeprosić, że było mnie mniej, ale wczoraj byłam na becie, bo miałam jakieś chujocienie. Wyniki dostałam dopiero dziś po 7:00. Beta pozytywna, ale tak wiecie - ledwo, ledwo 😝 Oczywiście ciąża jest, ale wiecie, że u mnie to nic nie oznacza 😉 Czekam na poniedziałek, żeby zrobić przyrost (wtedy zobaczymy czy beta wzrostowa czy spadkowa) i potem długie czekanie na rozwój wydarzeń ♥️
Gratuluję i trzymam mocno kciuki 💚🍀

Powodzenia! Ja juz po, odpoczywam z nogami u góry 😅
Dzięki. O 22 zapodałam ovi :D Nie czuję żadnych oczekiwań w tym cyklu.
Apropo leżenia do góry nogami to mnie ten gin z jednorazowego monitoringu na wakacjach oświecił (w ramach śmieszków heheszków), że przy tyłozgięciu macicy trzeba leżeć na boku! I to na tym, z którego jajnika ma być owulacja 🤣

reklama
Do góry