reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Ja kiedyś też tak mówiłam, teraz to mi ryba, byle był ktoś sensowny.
U mnie w ogóle śmieszna historia. Jak chodziłam do tego beznadziejnego gina, który zdiagnozował mi PCOS ale nie chciał robić stymulacji (jedno szczęście!) to któregoś razu dostałam od niego namiar do obecnej gin. Powiedział mi, że daje mi numer na komórkę do pani doktor takiej i takiej i ona się na tym zna i stymulację mi poprowadzi. Więc wiele nie zastanawiając się, ledwie od niego wyszłam to do niej zadzwoniłam (pomyślałam wtedy: sru, niech będzie baba). I ona mnie umówiła na wizytę, podała adres, wszystko ładnie i jak wygooglałam to się okazało, że to klinika 🙈

Ja dziś plemienie, wiec jutro okres, tak se siknelam, by zacząć zużywać te testy zamówione, bo zawsze czekam do dnia okresu z testem :p oczywiście biel.

Humor już lepszy. Wczoraj zawiozłam koleżance sprzęt wspinaczkowy i już myślami przy wyjeździe :) będzie łojenie w hiszpańskim słoneczku

reklama
Do góry