Kotciara
Moderator
proszę pięknieOby były prorocze!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
proszę pięknieOby były prorocze!
Jeśli byłaby ciaza z implantacji w najlepszym czasie, to wyjdzieDobra umówiłam się do dr.Janowiec . W sumie zostałam wpisana na listę rezerwowych która jak powiedziała pani z recepcji jest bardzo długa … także zobaczymy jak to będzie wyglądać .
Dzisiaj również wykorzystałam zamrożona surowice i czekam na wyniki AMH
I mam jeszcze takie pytanie . W sobotę będę 9-10dpo. Czy jak pójdę na betę może coś wyjść ? Pytam ponieważ mamy mieć gości i pewnie jakiegoś drineczka wypije. A beta raczej da mi wieksza pewność niż test
To się wybiorę w sobotę.Jeśli byłaby ciaza z implantacji w najlepszym czasie, to wyjdzie
Tak, ja dzwonię do rodzinnego jak potrzebuję i mi wypisujeBrzmi dobrze, zaraz wygoogluje
Kurcze jest na receptę...
W jakiej klinice?Dobra umówiłam się do dr.Janowiec . W sumie zostałam wpisana na listę rezerwowych która jak powiedziała pani z recepcji jest bardzo długa … także zobaczymy jak to będzie wyglądać .
I mam jeszcze takie pytanie . W sobotę będę 9-10dpo. Czy jak pójdę na betę może coś wyjść ? Pytam ponieważ mamy mieć gości i pewnie jakiegoś drineczka wypije. A beta raczej da mi wieksza pewność niż test
Barska ClinicW jakiej klinice?
Tak, dokładnie
Transfer dzisiaj, za 3 godzinyKochana, a kiedy u Was transfer, bo coś niedoczytałam chyba. Trzymam kciuki, za 6 maluchów. I czy możesz mi napisać czy w Polsce standardowo zaczyna się od jednego zarodka czy można zrobić transfer dwóch?
Bardzo fajny lekarz! Swego czasu przyjmował w Nowym Targu ale mi uciekłDobra umówiłam się do dr.Janowiec . W sumie zostałam wpisana na listę rezerwowych która jak powiedziała pani z recepcji jest bardzo długa … także zobaczymy jak to będzie wyglądać .
8 dpoA swoją drogą w którym dniu najwcześniej jest szansa aby wyłapać jakiś cień na teście? Nie żeby kusiło mnie aby już testować, skąd