reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Dziewczęta, a może macie jakąś polecajke na preparat pomagający na sen? Najpierw się wiercę i nie mogę zasnąć, a jak już zasnę to co chwilę się przebudzam, mam bardzo płytki sen. Wydaje mi się, że to przez stres w pracy bo wcześniej tak nie miałam, zasypiałam i chrapalam jak kamień.
Może medytacje, tak, jak @Panda91 ?

reklama
a, ale to na kilka dni przed porodem, jeżeli się chce ładnie urodzić bez pękania i nacinania 😏😏😏
Tak wiem, smarowałam przed pierwszym porodem SN, pękłam, przed drugim nie dotknęłam wiesiołka i nie pękłam choć urodziłam na drugim partym od razu. Tyle w temacie:)
nę to co chwilę się przebudzam, mam bardzo płytki sen. Wydaje mi się, że to przez stres w pracy bo wcześniej tak nie miałam, zasypiałam i chrapalam jak ka
seks:)

Dziewczęta, a może macie jakąś polecajke na preparat pomagający na sen? Najpierw się wiercę i nie mogę zasnąć, a jak już zasnę to co chwilę się przebudzam, mam bardzo płytki sen. Wydaje mi się, że to przez stres w pracy bo wcześniej tak nie miałam, zasypiałam i chrapalam jak kamień.
pramolan - polecił mi lekarz ;)

Może melatonina?

Śniło mi się, że nasikałam na test i były dwie kreski. Co za piękny sen 😍 Oczywiście we śnie też nie mogłam w to uwierzyć, więc na wszelki wypadek nasikałam na wszystkie inne testy które miałam w domu, a było ich dość sporo 😅
Po wczorajszym spadku, dziś miałam skok temperatury prawie na 37 stopni - najwyższa wartość w tym cyklu. Zastanawiam się tylko, czy jest to wiarygodny pomiar skoro godzinę wcześniej musiałam wstać na siku 😔

Ja codziennie łykam ashwagandhe i śpię jak dziecko :)

Gin z tonikiem :) Albo co tam lubisz ;)

reklama
Śniło mi się, że nasikałam na test i były dwie kreski. Co za piękny sen 😍 Oczywiście we śnie też nie mogłam w to uwierzyć, więc na wszelki wypadek nasikałam na wszystkie inne testy które miałam w domu, a było ich dość sporo 😅
Po wczorajszym spadku, dziś miałam skok temperatury prawie na 37 stopni - najwyższa wartość w tym cyklu. Zastanawiam się tylko, czy jest to wiarygodny pomiar skoro godzinę wcześniej musiałam wstać na siku 😔
Boziu ja też po nocy ze snami o dzieciach. Tylko mi się śniło, że już urodziłam! Wszystko było OK, ale dziecko mieściło się.... na dłoni. Plus mieliśmy jeszcze chłopczyka OK 3 lata. W ciągu tygodnia to drugi raz jak mi się dzieci śnią. :o

Do góry