reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Dziewczęta, a może macie jakąś polecajke na preparat pomagający na sen? Najpierw się wiercę i nie mogę zasnąć, a jak już zasnę to co chwilę się przebudzam, mam bardzo płytki sen. Wydaje mi się, że to przez stres w pracy bo wcześniej tak nie miałam, zasypiałam i chrapalam jak kamień.
Ja już kiedyś wrzucalam na wątki, kiedyś kupiłam sobie taki preparat nazywa się „mój cel to dobry sen” czy coś takiego, taka jakby papierowa torebka. To są jakieś ziółka w tabsach. Produkt działa znakomicie, ja mam bardzo płytki sen, wybudzam się w nocy po sto razy, mój mąż mówi ze jak tylko się poruszy to ja się na niego patrzę jak sowa wielkimi oczami😂 jak nie mogę zasnąć albo wiem, ze będę mieć problem ze spaniem, bo mam duży stres itd to łykam jedną albo dwie tabletki i śpię jak dziecko. Kupiłam je z pół roku temu i do dziś mam jeszcze spokojnie 1/3 opakowania. Kupiłam tez dla mamy i ona z kolei wykańcza już trzecie op ;)
Śniło mi się, że nasikałam na test i były dwie kreski. Co za piękny sen 😍 Oczywiście we śnie też nie mogłam w to uwierzyć, więc na wszelki wypadek nasikałam na wszystkie inne testy które miałam w domu, a było ich dość sporo 😅
Miałysmy ten sam sen!🤣

Dziewczęta, a może macie jakąś polecajke na preparat pomagający na sen? Najpierw się wiercę i nie mogę zasnąć, a jak już zasnę to co chwilę się przebudzam, mam bardzo płytki sen. Wydaje mi się, że to przez stres w pracy bo wcześniej tak nie miałam, zasypiałam i chrapalam jak kamień.
a myślałaś może, że może być związek między gorszym snem a lekami na prolaktynę? Ja kiedyś byłam mega śpioszkiem. Mogłam zapomnieć o czytaniu wieczorem oraz jak odwalaliśmy film lub serial po godz. 20:00 to od razu 😴😴😴 Jak zaczęłam brać dostinex (pol tabletki raz na tydzień), to siedzę do północy i dłużej, czytam książki w łóżku i wcale senna nie jestem🤔

Ja już kiedyś wrzucalam na wątki, kiedyś kupiłam sobie taki preparat nazywa się „mój cel to dobry sen” czy coś takiego, taka jakby papierowa torebka. To są jakieś ziółka w tabsach. Produkt działa znakomicie, ja mam bardzo płytki sen, wybudzam się w nocy po sto razy, mój mąż mówi ze jak tylko się poruszy to ja się na niego patrzę jak sowa wielkimi oczami😂 jak nie mogę zasnąć albo wiem, ze będę mieć problem ze spaniem, bo mam duży stres itd to łykam jedną albo dwie tabletki i śpię jak dziecko. Kupiłam je z pół roku temu i do dziś mam jeszcze spokojnie 1/3 opakowania. Kupiłam tez dla mamy i ona z kolei wykańcza już trzecie op ;)

Miałysmy ten sam sen!🤣
Kochana, a kiedy u Was transfer, bo coś niedoczytałam chyba. Trzymam kciuki, za 6 maluchów. I czy możesz mi napisać czy w Polsce standardowo zaczyna się od jednego zarodka czy można zrobić transfer dwóch?

a myślałaś może, że może być związek między gorszym snem a lekami na prolaktynę? Ja kiedyś byłam mega śpioszkiem. Mogłam zapomnieć o czytaniu wieczorem oraz jak odwalaliśmy film lub serial po godz. 20:00 to od razu 😴😴😴 Jak zaczęłam brać dostinex (pol tabletki raz na tydzień), to siedzę do północy i dłużej, czytam książki w łóżku i wcale senna nie jestem🤔
Tak mam problem z wysoką prolaktyną z którą walczę od kilku miesięcy. Ale mam tez ostatnio bardzo stresujący czas w pracy i potrzebuje podleczyć skutek a nie przyczynę. Po prostu potrzebuje się wyspać 🙂

Dobra umówiłam się do dr.Janowiec . W sumie zostałam wpisana na listę rezerwowych która jak powiedziała pani z recepcji jest bardzo długa … także zobaczymy jak to będzie wyglądać .

Dzisiaj również wykorzystałam zamrożona surowice i czekam na wyniki AMH

I mam jeszcze takie pytanie . W sobotę będę 9-10dpo. Czy jak pójdę na betę może coś wyjść ? Pytam ponieważ mamy mieć gości i pewnie jakiegoś drineczka wypije. A beta raczej da mi wieksza pewność niż test

reklama

Miałysmy ten sam sen!🤣

Czy to to? 😁

Do góry