Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co tam jest w tej płatnej wersji? Bo ja korzystam z flo i w sumie nie wiem do czego by mi się miała bardziej przydaćCzy któras z Was korzysta może z płatnej wersji flo? Teraz jest niby promocja -87% i się zastanawiam czy się opłaca ...
Ja korzystam i w sumie sama nie wiem czy się opłaca Raczej ponownie bym nie kupiła subskrypcji.Czy któras z Was korzysta może z płatnej wersji flo? Teraz jest niby promocja -87% i się zastanawiam czy się opłaca ...
no właśnie nie wiem jakieś artykuły, podpowiedzi, analiza symptomów itd ale nie próbowałam premium. W sumie te forum to chyba bardziej przydatne do tego wszystkiegoa co tam jest w tej płatnej wersji? Bo ja korzystam z flo i w sumie nie wiem do czego by mi się miała bardziej przydać
dzięki! W takim razie wydam na winko i ciasteczkaJa korzystam i w sumie sama nie wiem czy się opłaca Raczej ponownie bym nie kupiła subskrypcji.
im więcej analizowania symptomów, tym więcej stresu wydaje mi się, że zamiast inwestować w aplikacje lepiej zainwestować w dobrego lekarzano właśnie nie wiem jakieś artykuły, podpowiedzi, analiza symptomów itd ale nie próbowałam premium. W sumie te forum to chyba bardziej przydatne do tego wszystkiego
no i super! Ciekawe czy by też wyszło gdybyś zrobiła rano bo ja ciągle tylko po obudzeniu robię i się zastanawiam czy tak naprawdę pik mam już dzień wcześniej wieczoremPolowałam i upolowałam ten pik
Zaczynamy trzonowanie prokreacyjne dziś jutro i pojutrze . Oficjalnie zaczynam 15 cs
w sumie prawda. Plus nie wiem czy da się jeszcze bardziej je analizować niż ja już to robięim więcej analizowania symptomów, tym więcej stresu wydaje mi się, że zamiast inwestować w aplikacje lepiej zainwestować w dobrego lekarza
Dokładnie tak ja mam płatną wersję zapłaciłam 30 funtów na rok i nie opłaca się wg mnie nie przedłużę na pewno, są te artykuły , ale też właśnie z forum wiecej wyciągnęłam.no właśnie nie wiem jakieś artykuły, podpowiedzi, analiza symptomów itd ale nie próbowałam premium. W sumie te forum to chyba bardziej przydatne do tego wszystkiego