reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Co tutaj taka cisza dzisiaj? Wszystkie wykład dr Tulimowskiego włączyłyście czy co? 🤣
Ja nie włączyłam tego wykładu bo nie mam pcos. Ja tak dumam kiedy ten mój pik będzie, czy robić jeszcze test przed spaniem później czy już jutro rano😃
Czy seksić się dzisiaj czy na jutro zboostować plemniki.
A jak narazie wybieram się na siłkę
Ciekawe czy ten profesor ma jakiś wykład nt sposoby na nadwyżki androgenów przy IO🤔?

reklama
U mnie oczywiście wieczór z Harrym Potterem w towarzystwie moich kotów 😜Po środku jest dla mnie miejsce. Leżymy przed kominkiem 😁

Załączniki

• f79ab486-38a8-4273-8968-b729ab3adcfc.jpeg
    f79ab486-38a8-4273-8968-b729ab3adcfc.jpeg
    90 KB · Wyświetleń: 81
  • 17393e45-e6e0-4400-9007-e0a01b6c8867.jpeg
    17393e45-e6e0-4400-9007-e0a01b6c8867.jpeg
    87,3 KB · Wyświetleń: 76
Ja nie włączyłam tego wykładu bo nie mam pcos. Ja tak dumam kiedy ten mój pik będzie, czy robić jeszcze test przed spaniem później czy już jutro rano😃
Czy seksić się dzisiaj czy na jutro zboostować plemniki.
A jak narazie wybieram się na siłkę
Ciekawe czy ten profesor ma jakiś wykład nt sposoby na nadwyżki androgenów przy IO🤔?
Najlepiej zrób dzisiaj i jutro :D Ruchańsko też dzisiaj i jutro :D I pojutrze w razie coś :D
Ten wykład wyskoczył mi w podpowiadajce na yt, wysłuchałam i wydał mi się spoko, ale nie szukałam innych wykładów doktorka.

Najlepiej zrób dzisiaj i jutro :D Ruchańsko też dzisiaj i jutro :D I pojutrze w razie coś :D
Ten wykład wyskoczył mi w podpowiadajce na yt, wysłuchałam i wydał mi się spoko, ale nie szukałam innych wykładów doktorka.
Ja bym tak chciała, tylko , że nie chce męża dojechać za bardzo 😅
Jak wrócę z siłki to zrobię i jutro też . 2 razy dziennie robię owulaki a dzisiaj to będzie 3 bo już nie mogę wyczekać tego piku😆

Ja bym tak chciała, tylko , że nie chce męża dojechać za bardzo 😅
Jak wrócę z siłki to zrobię i jutro też . 2 razy dziennie robię owulaki a dzisiaj to będzie 3 bo już nie mogę wyczekać tego piku😆
Doczekasz się :D
Ja w ten weekend zamierzam mojego zajechać 🤣 W niedzielę nie będzie mógł się nawet wysikać 🤣🤣

Cos postaram się obejrzeć 😀
Ja z moim mężem mała spinka on chce sexu 2x dziennie a ja mówię ze wystarczy raz dziennie przez 3 dni.

reklama
Do góry