reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
50 Letrox, badałam z 3 tyg temu samo tsh i było 0,90 i wtedy byłam po przyjęciu letroxu
ah a przed badaniem gdy miałaś ponad 2 odstawiłas tylko na dzień badania? Sorry że tak draże ale ja miałam TSH 3.1 bez letroxu rano i martwiłam się że może potrzebuje większej dawki a teraz myślę że może tak jak Ty mam dużo niżej gdy przyjmuje leki

ah a przed badaniem gdy miałaś ponad 2 odstawiłas tylko na dzień badania? Sorry że tak draże ale ja miałam TSH 3.1 bez letroxu rano i martwiłam się że może potrzebuje większej dawki a teraz myślę że może tak jak Ty mam dużo niżej gdy przyjmuje leki
Tak, tylko w dniu badania odstawiłam. Możesz tez raz zrobić po przyjęciu i sprawdzić jak jest, a w sumie nie wiem po co się nie bierze w dniu badania

Tak, tylko w dniu badania odstawiłam. Możesz tez raz zrobić po przyjęciu i sprawdzić jak jest, a w sumie nie wiem po co się nie bierze w dniu badania
właśnie też nie wiem, ale tak tutaj dziewczyny wspominały by robić. Zawsze odstawiać leki na tarczycę albo no Wit D by wiedzieć jak organizm pracuje

Tylko teraz mnie ciekawi jak mam z lekiem rano. Może jak będę w Polsce to zbadam z ciekawości bo ja tu wyjdzie cokolwiek poniżej 3 to mi zabiorą receptę 😅

Dziewczyny czy macie jakieś dodatkowe objawy przy owulacji? Ja zauważyłam od poprzedniego cyklu problemy jelitowe i rolercoster emocjonalny. Gorszy niż przy okresie. Jak u Was?

Dziewczyny czy macie jakieś dodatkowe objawy przy owulacji? Ja zauważyłam od poprzedniego cyklu problemy jelitowe i rolercoster emocjonalny. Gorszy niż przy okresie. Jak u Was?
Ja się czuje jak królowa świata, mnóstwo energii, wysokie libido, podobam się sobie, nie mecze się, nie wkurzam, dużo siły; wchodza mi wtedy zyciowki w sporcie i nie denerwują skarpetki chłopa na podłodze, ale równo tydzień później zjazd zupełny. Teraz 8-9 dpo mam już dola, zmęczona; wkurzona na wszystko i wszystkich, płaczliwa

ja chyba tylko zawsze czuje podbrzusze. Ale bardzo, chyba gorzej niż na okres. Wczoraj rano aż ciężko mi było się wyprostować bo czułam że mnie spina i ściska. Chyba nawet czuje jak pęcherzyk pęka bo dopiero jak mnie coś super zakuło, poczułam jakby z małego balonika powietrze uszlo i to mi dopiero dalo ulgę 😅

Ja się czuje jak królowa świata, mnóstwo energii, wysokie libido, podobam się sobie, nie mecze się, nie wkurzam, dużo siły; wchodza mi wtedy zyciowki w sporcie i nie denerwują skarpetki chłopa na podłodze, ale równo tydzień później zjazd zupełny. Teraz 8-9 dpo mam już dola, zmęczona; wkurzona na wszystko i wszystkich, płaczliwa
to ja też mam podobnie na owu, jeszcze mogłabym dorzucić że jest mi gorąco

reklama

Problemu jelitowe jezeli mozna tak to nazwać. Takie poruszenie w brzuchu cos takiego. Hmm emocje nie zważałam na to. Czekam na owulacje ale w tym cyklu takiego czegos jeszcze nie czuję

Do góry