reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
zawsze mi się to w głowie nie mieści że one niby tam te 2 dni są i żyją i tylko czekają by się wgryźć jak komórka się pojawi na horyzoncie 🤯 czasami się boje podskoczyć bo myślę że je wszystkie wytrząsnę czy cos 🤦🏻‍♀️😂
Ostatnio miałam gdzieś rozmowę, że dużo dziewczyn w udanym cyklu parę dni po owu piło alko.
Może im trzeba zrobić dobre warunki, podlać trochę, żeby chętniej zostały!

z krwi można zrobić. I kobieta i mężczyzna może zrobić
sprawdziłam i można w naszym punkcie zrobić :) więc chyba dorzucę i zrobi, przy okazji ja też zrobię chyba, skoro i tak będę sprawdzać prolaktyne pod odstawieniu dostinexu. Dzięki za sugestie, może chociaż jedną przyczynę wykluczymy :)

Ostatnio miałam gdzieś rozmowę, że dużo dziewczyn w udanym cyklu parę dni po owu piło alko.
Może im trzeba zrobić dobre warunki, podlać trochę, żeby chętniej zostały!
moja ciąża w maju: 18.05 owulacja, 21.05 zaczęłam mój weekend urodzinowy, wypad na kajaki, chlane itd.
W kolejnej ciąży 10dpo biało, na drugi dzień wesele, chlanie, potem wielki kac i podkusiło mnie 13dpo zrobić test i dwie krechy 😂 Mam nadzieję, że pomogłam 😝

reklama
Do góry