aurii_orelii
Fanka BB :)
z krwia to się da zrobić z krwi, czy z nasienia się to robi, wiesz może?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
z krwia to się da zrobić z krwi, czy z nasienia się to robi, wiesz może?
zawsze mi się to w głowie nie mieści że one niby tam te 2 dni są i żyją i tylko czekają by się wgryźć jak komórka się pojawi na horyzoncie czasami się boje podskoczyć bo myślę że je wszystkie wytrząsnę czy cosale seks przed owu ma większe szanse niż w samą owu
Ostatnio miałam gdzieś rozmowę, że dużo dziewczyn w udanym cyklu parę dni po owu piło alko.zawsze mi się to w głowie nie mieści że one niby tam te 2 dni są i żyją i tylko czekają by się wgryźć jak komórka się pojawi na horyzoncie czasami się boje podskoczyć bo myślę że je wszystkie wytrząsnę czy cos
haha no to właśnie ja dzisiaj, najprawdopodobniej dzień po owu jadę z winkiemOstatnio miałam gdzieś rozmowę, że dużo dziewczyn w udanym cyklu parę dni po owu piło alko.
Może im trzeba zrobić dobre warunki, podlać trochę, żeby chętniej zostały!
sprawdziłam i można w naszym punkcie zrobić więc chyba dorzucę i zrobi, przy okazji ja też zrobię chyba, skoro i tak będę sprawdzać prolaktyne pod odstawieniu dostinexu. Dzięki za sugestie, może chociaż jedną przyczynę wykluczymyz krwi można zrobić. I kobieta i mężczyzna może zrobić
moja ciąża w maju: 18.05 owulacja, 21.05 zaczęłam mój weekend urodzinowy, wypad na kajaki, chlane itd.Ostatnio miałam gdzieś rozmowę, że dużo dziewczyn w udanym cyklu parę dni po owu piło alko.
ahhh gdyby tylko to działało byłabym wieloródkąOstatnio miałam gdzieś rozmowę, że dużo dziewczyn w udanym cyklu parę dni po owu piło alko.
ja teżahhh gdyby tylko to działało byłabym wieloródką
i to clo jest na testosteron czy na co konkretnie?takie o robiliśmy :
i jaahhh gdyby tylko to działało byłabym wieloródką