reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

W sensie, że stwierdzenie „może być to źle odebrane” oraz „moim zdaniem” to za mało, żeby zakomunikować, że głoszę coś zgodnie ze swoimi uczuciami?
No dobra, dorzuciłam drugi post i karawana jedzie dalej.

Widziałam, ze testujesz chyba w poniedziałek, nie boisz się, ze wyjdzie Ci jeszcze ovi?
Nie bede tego roztrząsać, napisalam co mysle - i po reakcjach innych chyba mozesz sobie odpowiedzieć na to pytanie...

Robie sobie testy zeby monitorować ovi. Dzisiaj mam juz bladziocha. Myślę ze do niedzieli max, moze nawet jutro się wypłucze

reklama
rozumiem bo mojego to samo 🤦🏻‍♀️
Leżą na leżaczkach
Tymczasem plemniki mojego starego
gremlins GIF

mojego też na wakacjach. Albo leżą i się opalają, albo biegają wokół basenu bez celu jak szalone, cale 5% powoli spaceruje do przodu.

Jutro idziemy powtarzać hormony, zobaczymy czy na clo jest coś lepiej
trzymam kciuki 🤞 a macie w planach robić przeciwciała przeciwplemnikowe? Bo czytałam o tym ostatnio i często przy nich jest słabe nasienie

reklama
Do góry