Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja 34 ciągle myślę że jakby się udało rok temu wtedy co cp to moje dziecko miałoby już pół roku. I tak odliczam ... Jak się miało urodzić ,jak to jak tamto.Nie dobijaj. Ja za chwilę 33
Podobają mi się Twoje gifyJestem 7dpo i się właśnie zorientowałam, że bolą mnie suty
Mam tak samo… ja mówiłam, ze do 30 zajdę w ciąże… potem do 31, dobra zaszłam ale w CP xD teraz już 31 mówię dobra do końca roku zajdę xD
To, że sporo osób nie lubi swoich teściowych jest jak widać niebezpodstawneW tych nerwach nie napisałam Wam, że te słowa zostały skierowane przez… teściowa.
„Żebyście nie wyskoczyli z jakimiś chrzcinami”.
Ja nawet nie myślę w tych kategoriach. Nie chcę się zadręczać i nakręcać.A ja 34 ciągle myślę że jakby się udało rok temu wtedy co cp to moje dziecko miałoby już pół roku. I tak odliczam ... Jak się miało urodzić ,jak to jak tamto.
Też mam taką miłą teściową. Pomogło jak na jednej rodzinnej imprezie mąż ją opierdolił z góry do dołu przy wszystkich. Zamknęła się i rzadko kiedy porusza temat wnuków.W tych nerwach nie napisałam Wam, że te słowa zostały skierowane przez… teściowa.
„Żebyście nie wyskoczyli z jakimiś chrzcinami”.
piąteczka!Po 40stce to ja mogę już być babcią