reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Nadrabiam właśnie forum z całego dnia, ale jest we mnie tyle emocji, że nie potrafię sobie poradzić i muszę Wam napisać od razu.
W rodzinie męża jedna para spodziewa się dziecka. Wszystko super, nie ma we mnie zazdrościć, a radość z nimi i gratulacje. Brat męża będzie prawdopodobnie chrzestnym więc on i ona pojadą na chrzciny. Wiecie co usłyszeliśmy? „No u X wesele, tutaj na chrzciny. Żebyście wy nie wyskoczyli z jakimiś chrzcinach i imprezami, bo Paweł nie wyrobi” hahah. Bardzo śmieszne. Boki zrywać.

W moim niemalżeństwie jedna bliżej 50 niż 40 nawet ;).
To ile lat ma twoj niemąz? Moj w maju konczy 41..
W ogole smieszna historia. Zaczelismy się starać we wrześniu 2021. I on zaczel wtedy liczyć koedy to bedzie - no bo przecież- ba na pewno uda się od razu. I do mnie zszokowany, że on chcial mieć 1 dziecko przed 40 😱 Ja wtedy w śmiech, ze jego proces decyzyjny trochę się przedłużył

W ogole smieszna historia. Zaczelismy się starać we wrześniu 2021. I on zaczel wtedy liczyć koedy to bedzie - no bo przecież- ba na pewno uda się od razu. I do mnie zszokowany, że on chcial mieć 1 dziecko przed 40 😱 Ja wtedy w śmiech, ze jego proces decyzyjny trochę się przedłużył
Mój mąż też z maja 😁

reklama
Skończył w lutym 46. Wygląda na dużo mniej, ale pesel jest jaki jest 😋. No i ma 23 letniego syna, także mnie wiekowo bliżej do niego nawet.

Do góry