Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja znajoma 43 lata urodziła, ciąże przeszła lepiej niż tę w wieku 23 lat, ale jednak takie przypadki są rzadsze niż częstsze.Tez tak chcialam przed skończeniem 33. Teraz juz nawet przed 34 się nie uda.
O krok od ciazy geriatrycznej jestem Tylko śmiech mi pozostal
BMI zaraz będzie w normiePatrzta jak się spasłam
A mi się jakoś tak właśnie mocno instynkt załączył jak miałam 28-29Przed 30 to ja nie chciałam mieć dzieci
Urodziłaś mając lekko po 32 i ile miesięcy?Ja mam 34 i też chciałam mieć dziecko przed 30, zaczęłam starania mając 28
Daj spokój, ja chyba zacznę wpisywać do Fitatu, bo zaraz się 60 zrobi .Ej @Nasturtium pij ten olej a to tłuszcz to może Ci też to pomoże przytyć
32 i miesiącUrodziłaś mając lekko po 32 i ile miesięcy?
Ja miałam wtedy antyinstynkt.A mi się jakoś tak właśnie mocno instynkt załączył jak miałam 28-29
Juz jedna osoba w moim małżeństwie jest po 40stce starczy.Moja znajoma 43 lata urodziła, ciąże przeszła lepiej niż tę w wieku 23 lat, ale jednak takie przypadki są rzadsze niż częstsze.