Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o nieee znam ten ból wmawiaj sobie cały czas do głowy nie będę się denerwować, ja tak robię U nas też albo dzisiaj dzień sądu albo jutro..prezes premie będzie przyznawał też już mam pachy mokre chociaż wiem że będzie ok, nie lubię tego oceniania...mi zostało 5 godzin, ale dzisiaj na gorącej linii i jeszcze spotkanie z dyrekcją bo jutro przyjeżdża szef i będzie oceniał mój projekt. Aż mam naerwobóle w klatce piersiowej a stres ciąży szkodzi
Trzymam kciuki w takim razie za twoją wysoka premię, na ktora na pewno zasłuzyłaśo nieee znam ten ból wmawiaj sobie cały czas do głowy nie będę się denerwować, ja tak robię U nas też albo dzisiaj dzień sądu albo jutro..prezes premie będzie przyznawał też już mam pachy mokre chociaż wiem że będzie ok, nie lubię tego oceniania...
ja pierdziele co hahahaKtórejś kiedys na facelle wyszly 2 kreski z płynu do płukania ust.
Także wiesz
Najlepsze futro w nogachZ jednego się cieszę… jak nie ma starego to leżę bezkarnie w wyrze i oglądam swoje filmy i seriale i tak zamierzam robić przez 5 dni No dobra… jutro muszę jechać do roboty podpisać papiery z wypadku…
Hahaha, ja ostatnio zapomnialam schować kieliszka do owulaków. I "znalazł" go 10-letni bratanek Ł, wchodzi do salonu i sie pyta rodziców czemi pijemy wódkę w łazienceu mnie rekord to 43 w szafce, a w tym cyklu nie zamawiałam, jadę na oparach, zostało mi z 9-10
Że mąż będzie widział, to się nie boję, ale trzymam w dolnej łazience w szufladzie, a to z niej korzystają goście jak ktoś do nas przyjdzie i zawsze nasłuchuje, czy przypadkiem ktoś nie wpadł na pomysł poszperać nam w szufladach siedząc na kiblu
Znam to... ja sie z miesiąc zbieralamTak się wybieram na ta krzywa i nie mogę wybrać mam tez pcos i biorę metformine
Dziewczyny mam pytanko