reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
mi zostało 5 godzin, ale dzisiaj na gorącej linii i jeszcze spotkanie z dyrekcją bo jutro przyjeżdża szef i będzie oceniał mój projekt. Aż mam naerwobóle w klatce piersiowej :D a stres ciąży szkodzi :D
o nieee znam ten ból :D wmawiaj sobie cały czas do głowy nie będę się denerwować, ja tak robię 🫣😂 U nas też albo dzisiaj dzień sądu albo jutro..prezes premie będzie przyznawał też już mam pachy mokre chociaż wiem że będzie ok, nie lubię tego oceniania... ;)

o nieee znam ten ból :D wmawiaj sobie cały czas do głowy nie będę się denerwować, ja tak robię 🫣😂 U nas też albo dzisiaj dzień sądu albo jutro..prezes premie będzie przyznawał też już mam pachy mokre chociaż wiem że będzie ok, nie lubię tego oceniania... ;)
Trzymam kciuki w takim razie za twoją wysoka premię, na ktora na pewno zasłuzyłaś 🤞🤞🤞🤞🤞

u mnie rekord to 43 w szafce, a w tym cyklu nie zamawiałam, jadę na oparach, zostało mi z 9-10 😅
Że mąż będzie widział, to się nie boję, ale trzymam w dolnej łazience w szufladzie, a to z niej korzystają goście jak ktoś do nas przyjdzie i zawsze nasłuchuje, czy przypadkiem ktoś nie wpadł na pomysł poszperać nam w szufladach siedząc na kiblu 😂
Hahaha, ja ostatnio zapomnialam schować kieliszka do owulaków. I "znalazł" go 10-letni bratanek Ł, wchodzi do salonu i sie pyta rodziców czemi pijemy wódkę w łazience :D

reklama
Do góry