reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Niepotrzebnie wczoraj panikowalam, po prostu dopiero dzisiaj dostałam pik, tylko teraz by wejść na po-owulacyjne wzrosty to chyba gorączki muszę dostać 🤦🏻‍♀️ plus tak się cieszyłam że w ostatnich cyklach mam pik zawsze 14dc i coś się w końcu uregulowało a teraz dopiero 17dc zanosi się na owulację (mam nadzieję!)
ej ja zawsze po owulce wskakuję na ponad 37 😝

reklama
Niepotrzebnie wczoraj panikowalam, po prostu dopiero dzisiaj dostałam pik, tylko teraz by wejść na po-owulacyjne wzrosty to chyba gorączki muszę dostać 🤦🏻‍♀️ plus tak się cieszyłam że w ostatnich cyklach mam pik zawsze 14dc i coś się w końcu uregulowało a teraz dopiero 17dc zanosi się na owulację (mam nadzieję!)
Jeżeli 15dc pozytywny test, to 17dc chyba najpóźniej owu, co i tak jest super fajnie i regularnie :) akurat dziś spadek i od jutra poszybuje w górę :) Dobrej zabawy! <3 dużo przyjemności, a pływaki zmierzają do celu i na nic się nie oglądają

u mnie rekord to 43 w szafce, a w tym cyklu nie zamawiałam, jadę na oparach, zostało mi z 9-10 😅
Że mąż będzie widział, to się nie boję, ale trzymam w dolnej łazience w szufladzie, a to z niej korzystają goście jak ktoś do nas przyjdzie i zawsze nasłuchuje, czy przypadkiem ktoś nie wpadł na pomysł poszperać nam w szufladach siedząc na kiblu 😂
u mnie w tej samej szufladzie i też nasłuchuję 🤣

Mój mąż wie, gdzie są i ostatnim razem przed okresem jak weszłam do łazienki to stał z testem w ręce niczym z pistoletem i zamiast dzień dobry rzucił "sikaj". 😂

Gorzej jak kiedys pomylicie kubeczki 🤣
a tu maczasz test w płynie do czyszcenia rur i dwie kreski

mind blow wow GIF

ale Ci dobrze🥰
Ja od rana w pracy i jeszcze 6h zostało a ja już odliczam :D lale dzisiaj spokojniejszy dzień u mnie i oby taki zostal :) cl
mi zostało 5 godzin, ale dzisiaj na gorącej linii i jeszcze spotkanie z dyrekcją bo jutro przyjeżdża szef i będzie oceniał mój projekt. Aż mam naerwobóle w klatce piersiowej :D a stres ciąży szkodzi :D

Jeżeli 15dc pozytywny test, to 17dc chyba najpóźniej owu, co i tak jest super fajnie i regularnie :) akurat dziś spadek i od jutra poszybuje w górę :) Dobrej zabawy! <3 dużo przyjemności, a pływaki zmierzają do celu i na nic się nie oglądają
tym razem 17dc dopiero pozytywny test, nie było to jeszcze poprawione w flo gdy załączałam zdjęcie bo bardziej mi się podobało co aplikacja prognozowała na podstawie poprzednich cykli 😅

Czyli jak seks był dwa dni temu to na pewno jeszcze dzisiaj i może jutro? Testy robię tylko rano więc mozliwe że wyrzut juz się zaczął wczoraj i że owulka najpóźniej jutro

reklama
tym razem 17dc dopiero pozytywny test, nie było to jeszcze poprawione w flo gdy załączałam zdjęcie bo bardziej mi się podobało co aplikacja prognozowała na podstawie poprzednich cykli 😅

Czyli jak seks był dwa dni temu to na pewno jeszcze dzisiaj i może jutro? Testy robię tylko rano więc mozliwe że wyrzut juz się zaczął wczoraj i że owulka najpóźniej jutro
Dobry plan!
Tom And Jerry Reaction GIF

Do góry