reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Niepotrzebnie wczoraj panikowalam, po prostu dopiero dzisiaj dostałam pik, tylko teraz by wejść na po-owulacyjne wzrosty to chyba gorączki muszę dostać 🤦🏻‍♀️ plus tak się cieszyłam że w ostatnich cyklach mam pik zawsze 14dc i coś się w końcu uregulowało a teraz dopiero 17dc zanosi się na owulację (mam nadzieję!)
ej ja zawsze po owulce wskakuję na ponad 37 😝

reklama
Niepotrzebnie wczoraj panikowalam, po prostu dopiero dzisiaj dostałam pik, tylko teraz by wejść na po-owulacyjne wzrosty to chyba gorączki muszę dostać 🤦🏻‍♀️ plus tak się cieszyłam że w ostatnich cyklach mam pik zawsze 14dc i coś się w końcu uregulowało a teraz dopiero 17dc zanosi się na owulację (mam nadzieję!)
Jeżeli 15dc pozytywny test, to 17dc chyba najpóźniej owu, co i tak jest super fajnie i regularnie :) akurat dziś spadek i od jutra poszybuje w górę :) Dobrej zabawy! <3 dużo przyjemności, a pływaki zmierzają do celu i na nic się nie oglądają

u mnie rekord to 43 w szafce, a w tym cyklu nie zamawiałam, jadę na oparach, zostało mi z 9-10 😅
Że mąż będzie widział, to się nie boję, ale trzymam w dolnej łazience w szufladzie, a to z niej korzystają goście jak ktoś do nas przyjdzie i zawsze nasłuchuje, czy przypadkiem ktoś nie wpadł na pomysł poszperać nam w szufladach siedząc na kiblu 😂
u mnie w tej samej szufladzie i też nasłuchuję 🤣

Mój mąż wie, gdzie są i ostatnim razem przed okresem jak weszłam do łazienki to stał z testem w ręce niczym z pistoletem i zamiast dzień dobry rzucił "sikaj". 😂

Gorzej jak kiedys pomylicie kubeczki 🤣
a tu maczasz test w płynie do czyszcenia rur i dwie kreski

mind blow wow GIF

ale Ci dobrze🥰
Ja od rana w pracy i jeszcze 6h zostało a ja już odliczam :D lale dzisiaj spokojniejszy dzień u mnie i oby taki zostal :) cl
mi zostało 5 godzin, ale dzisiaj na gorącej linii i jeszcze spotkanie z dyrekcją bo jutro przyjeżdża szef i będzie oceniał mój projekt. Aż mam naerwobóle w klatce piersiowej :D a stres ciąży szkodzi :D

Jeżeli 15dc pozytywny test, to 17dc chyba najpóźniej owu, co i tak jest super fajnie i regularnie :) akurat dziś spadek i od jutra poszybuje w górę :) Dobrej zabawy! <3 dużo przyjemności, a pływaki zmierzają do celu i na nic się nie oglądają
tym razem 17dc dopiero pozytywny test, nie było to jeszcze poprawione w flo gdy załączałam zdjęcie bo bardziej mi się podobało co aplikacja prognozowała na podstawie poprzednich cykli 😅

Czyli jak seks był dwa dni temu to na pewno jeszcze dzisiaj i może jutro? Testy robię tylko rano więc mozliwe że wyrzut juz się zaczął wczoraj i że owulka najpóźniej jutro

reklama
tym razem 17dc dopiero pozytywny test, nie było to jeszcze poprawione w flo gdy załączałam zdjęcie bo bardziej mi się podobało co aplikacja prognozowała na podstawie poprzednich cykli 😅

Czyli jak seks był dwa dni temu to na pewno jeszcze dzisiaj i może jutro? Testy robię tylko rano więc mozliwe że wyrzut juz się zaczął wczoraj i że owulka najpóźniej jutro
Dobry plan!
Tom And Jerry Reaction GIF

Do góry