U
użytkownik 213578
Gość
a jak się czujecie? wszystko w porządku? <3Ja mam tylko prośbę żebyście później nie polecały tej metody dalej bo jest głupia i niebezpieczna.
Powodzenia wszytkim i czeka na kolejny wysyp kresek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jak się czujecie? wszystko w porządku? <3Ja mam tylko prośbę żebyście później nie polecały tej metody dalej bo jest głupia i niebezpieczna.
Powodzenia wszytkim i czeka na kolejny wysyp kresek
a jak się czujecie? wszystko w porządku? <3
Nie mam pojecia , lekarzem nie jestem, jak czytam tu opowiesci, to ilu lekarzy tyle pomysłów.nikt nie straszy dziewczyny zresztą ja osobiście nie rozumiem po co lekarz na starania przepisał tabletki anty
zdrówka dużo i spokoju :*Jakoś ciągniemy ten wózek chociaż coraz bardziej się wlecze
Dzięki, że pytasz
no ok niech każda robi co uważa i dba o swoje zdrowie jak chceNie mam pojecia , lekarzem nie jestem, jak czytam tu opowiesci, to ilu lekarzy tyle pomysłów.
Ja zaliczam sie do osob bioracych antykoncepcje od 17 rż do 23 i nie poniosłam zadnych strat z powodu antykoncepcji, jasne, że inna dziewczyna może mieć inaczej, ale nie musi. Jest pod opieką lekarza, niech da mu szansę, moze z którąś z pacjentek wlasnie taki pomysł wypalił i dlatego jej to proponuje.
Absolutnie nie chce mi się kłócić o nic, mam po prostu alergie na tak skrajne już wypowiedzi gdzie nie zna się historii zdrowia pacjentki oraz lekarza na wlasne uszy nie uslyszały. Moim zdaniem tak juz skrajne wypowiedzi, niczemu nie służą poza zastraszaniem i wzbudzaniem silnego stresu u osoby do ktorej się to pisze. No takie mam zdanie.
Nie mam pojecia , lekarzem nie jestem, jak czytam tu opowiesci, to ilu lekarzy tyle pomysłów.
Ja zaliczam sie do osob bioracych antykoncepcje od 17 rż do 23 i nie poniosłam zadnych strat z powodu antykoncepcji, jasne, że inna dziewczyna może mieć inaczej, ale nie musi. Jest pod opieką lekarza, niech da mu szansę, moze z którąś z pacjentek wlasnie taki pomysł wypalił i dlatego jej to proponuje.
Absolutnie nie chce mi się kłócić o nic, mam po prostu alergie na tak skrajne już wypowiedzi gdzie nie zna się historii zdrowia pacjentki oraz lekarza na wlasne uszy nie uslyszały. Moim zdaniem tak juz skrajne wypowiedzi, niczemu nie służą poza zastraszaniem i wzbudzaniem silnego stresu u osoby do ktorej się to pisze. No takie mam zdanie.
Nie to miałam na myśli.no ok niech każda robi co uważa i dba o swoje zdrowie jak chce
W takim razie wychodzi na to, że tutaj nie powinniśmy dyskutować o lekach, suplach, diagnozach i lekarzach bo się nie znamy i żadna z nas tu lekarzem nie jest.
Skoro bylo to zabezpieczenie przed ciążą to wiadomo jak.I brałaś te antykoncepcję tylko przed 2 tygodnie czy zgodnie z ulotką?