reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Mi się wydaje, że niepotrzebnie wpadasz w panikę. Dużo dziewczyn tak ma, że śluzu po okresie jeszcze nie ma, pojawia się w okolicach płodnych i po zanika. I to jest normalne. Często też na zewnątrz śluzu nie ma, a w środku jest.
Z drugiej strony czy wielkie gluty w majtkach są fajne? No nie 🙂
Ja sama nie mam szałowego śluzu i czasem się wspomagamy żelem. Teraz jak biorę witamine E to mam wrażenie, że jest troszkę lepiej. Ale nie mam ciągle mokro w majtkach.
ja mam troche dziwnie, bo czuje jakby bylo mega mokro ale pozniej na wkladce albo nawet na papierze nic za bardzo nie ma wiec nie wiem czy to po prostu tam wszystko siedzi czy jest to kolejna rzecze ktora sobie wymyslam 🤷‍♀️

Po odstawieniu tabletek pojawia się, tak jak mówisz, krwawienie z odstawienia.
Ale prawdziwa miesiączka może pojawić się nawet 6 miesięcy od odstawienia antykoncepcji. Więc owulacji możesz nie mieć jeszcze jakiś czas, bo organizm musi się uregulować.
U mnie akurat @ pojawiła się ładnie miesiąc po odstawieniu anty, ale z tego co wtedy czytałam to może być najróżniej. Więc nie ma się czym przejmować :)
U mnie to jest pierwszy raz branie tabletek antykoncepcyjnych. Lekarz tak mi zalecił żeby poprzestawiać cykl ( żeby te dni były wtedy co partner będzie). Także mam brać tabletki przez kilka dni ( hmm może się uzbiera 2 tygodnie) poniżej w danym dniu odstawić i jak się pojawi krwawienie to od któregoś dnia brać clo przez 5 dni. I mówił że owulacja bedzie wtedy i wtedy . Wszystko mi powyliczał.
Także ja już nie wiem co myśleć...😒
A co do monitoringu to nic nie mówił na ten temat. Powiedział ino że do zobaczenia w ciąży...🤔

Cześć dziewczyny jeszcze z rana i niestety z pracy chciała życzyć Wam słodkiego dnia
Tuesday Morning Dog GIF by Sealed With A GIF

Niech szybko zleci, bo szczerze mi się nie chce dzisiaj nic i trochę pracuje w zwolnionym tempie :)
Mam nadzieję, że u Was też taka piękna słoneczna pogoda☀️🌷

Załączniki

• IMG_20230313_181039.jpg
    IMG_20230313_181039.jpg
    157,8 KB · Wyświetleń: 56
  • IMG_20230313_181039.jpg
    IMG_20230313_181039.jpg
    157,8 KB · Wyświetleń: 56
reklama
U mnie to jest pierwszy raz branie tabletek antykoncepcyjnych. Lekarz tak mi zalecił żeby poprzestawiać cykl ( żeby te dni były wtedy co partner będzie). Także mam brać tabletki przez kilka dni ( hmm może się uzbiera 2 tygodnie) poniżej w danym dniu odstawić i jak się pojawi krwawienie to od któregoś dnia brać clo przez 5 dni. I mówił że owulacja bedzie wtedy i wtedy . Wszystko mi powyliczał.
Także ja już nie wiem co myśleć...😒
A co do monitoringu to nic nie mówił na ten temat. Powiedział ino że do zobaczenia w ciąży...🤔
STylumacja bez monitoringu?! :oops:

Do góry