reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
A my kretyni kupiliśmy więcej wódki myśląc, że będzie na chrzciny. W garażu leży 5 kartonów wódy 🤣🤣🤣
Kupiliśmy na wesele 15 kartonów i covid zepsuł plany. Z odwołanego wesela zrobiliśmy małe przyjęcie. Całe szczęście resztę wódki udało się sprzedać 😂
Powiem wam dziewczyny, że u mnie dzisiaj załamka.. 9 dpo testy białe, temperatura w dół.. okres ma być dopiero w sobotę ale już wiem że i tak dupa z tego. 🤦‍♀️
A ty nie miałaś testować 18 ze mną? 😕
U mnie dzisiaj 6 dni po owulacji. Jakbym chciała już testować. Ale mi się dłuży. Siedzę na kanapie i pije kawę. Do pracy na 10.30.
U mnie 6-7 dni i już mam ochotę siknąć ale staram.soe testować własną cierpliwość. Ale w brzuchu czuję takie rewolucje, że nie wiem czy to problemy żołądkowe czy dziecko dobrze się mości 😂

Też jestem 6dpo i też staram się nie myśleć, na ten cykl się nie nastawiam, wiec troszkę lżej ;p
A ja bym chciała żeby się już udało, wiadomo każda z nas by chciała. Tak naprawdę to mój ostatni cykl starań bez badań. Teraz już się nie wywinę przed drożnością i badaniami wszelakiego rodzaju. Przyznam, że wolałabym uniknąć bo moje finanse na to nie pozwalają (raty kredytu które urosły, wykończenie domu pochłanjają każda złotówkę).

Jej :( to samo usłyszałam na ostatnim monitoringu, ale to chyba dlatego tak mówią, bo z tego co pamiętam, masz biochemiczną za sobą? Przytulam mocno!

A co do wyliczeń, pęcherzyk mógł też pęknąć później? U nas dziś słońce, więc i Tobie życzę dziś słońca.
Mam za sobą jedno poronienie zatrzymane i jedną biochemiczną 😔 wiesz co, nawet jakby pękł dwa dni później to dziś byłby 12dpo i na 10 raczej coś powinno już być widać. 😔
Dziękuję, dużo słoneczka również dla Ciebie 😘

My ostatnio też tak mamy.
Najgorzej jak mąż albo głaszcze albo kładzie mi się na brzuchu patrząc z nadzieją, że może tym razem.
Mój tak samo... I kolejny raz go zawodzę 😭😭 zaraz jadę do pracy a właśnie ryczę do telefonu... Idę chyba się poprawić i spadam. Odezwę się po robocie bo tam nie mam zamiaru chlipać.

reklama
Do góry