reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
A my kretyni kupiliśmy więcej wódki myśląc, że będzie na chrzciny. W garażu leży 5 kartonów wódy 🤣🤣🤣
Kupiliśmy na wesele 15 kartonów i covid zepsuł plany. Z odwołanego wesela zrobiliśmy małe przyjęcie. Całe szczęście resztę wódki udało się sprzedać 😂
Powiem wam dziewczyny, że u mnie dzisiaj załamka.. 9 dpo testy białe, temperatura w dół.. okres ma być dopiero w sobotę ale już wiem że i tak dupa z tego. 🤦‍♀️
A ty nie miałaś testować 18 ze mną? 😕
U mnie dzisiaj 6 dni po owulacji. Jakbym chciała już testować. Ale mi się dłuży. Siedzę na kanapie i pije kawę. Do pracy na 10.30.
U mnie 6-7 dni i już mam ochotę siknąć ale staram.soe testować własną cierpliwość. Ale w brzuchu czuję takie rewolucje, że nie wiem czy to problemy żołądkowe czy dziecko dobrze się mości 😂

Też jestem 6dpo i też staram się nie myśleć, na ten cykl się nie nastawiam, wiec troszkę lżej ;p
A ja bym chciała żeby się już udało, wiadomo każda z nas by chciała. Tak naprawdę to mój ostatni cykl starań bez badań. Teraz już się nie wywinę przed drożnością i badaniami wszelakiego rodzaju. Przyznam, że wolałabym uniknąć bo moje finanse na to nie pozwalają (raty kredytu które urosły, wykończenie domu pochłanjają każda złotówkę).

Jej :( to samo usłyszałam na ostatnim monitoringu, ale to chyba dlatego tak mówią, bo z tego co pamiętam, masz biochemiczną za sobą? Przytulam mocno!

A co do wyliczeń, pęcherzyk mógł też pęknąć później? U nas dziś słońce, więc i Tobie życzę dziś słońca.
Mam za sobą jedno poronienie zatrzymane i jedną biochemiczną 😔 wiesz co, nawet jakby pękł dwa dni później to dziś byłby 12dpo i na 10 raczej coś powinno już być widać. 😔
Dziękuję, dużo słoneczka również dla Ciebie 😘

My ostatnio też tak mamy.
Najgorzej jak mąż albo głaszcze albo kładzie mi się na brzuchu patrząc z nadzieją, że może tym razem.
Mój tak samo... I kolejny raz go zawodzę 😭😭 zaraz jadę do pracy a właśnie ryczę do telefonu... Idę chyba się poprawić i spadam. Odezwę się po robocie bo tam nie mam zamiaru chlipać.

reklama
Do góry