reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Hej dziewczyny, ja też zrobiłam dziś teścik bo według mojego wyliczenia, jak 2 tygodnie temu w poniedziałek pęcherzyk miał 20 mm to dziś jest ok. 14 dpo. Biel vizira bije po oczach 😭 już był płacz pod prysznicem więc mi trochę lepiej.
Chyba w 3dc zrobię sobie te badania że listy staraczkowej i dołożę Ana i asa. Bo u mnie chyba jeszcze tylko immunologia nie jest ruszona. 😔 Nie powiem, połamałam się. I ciągle mam tylko w głowie słowa tego gina u którego byłam w tym cyklu "ale pani nie ma problemów z zajściem w ciążę". 😠

reklama
Hej dziewczyny, ja też zrobiłam dziś teścik bo według mojego wyliczenia, jak 2 tygodnie temu w poniedziałek pęcherzyk miał 20 mm to dziś jest ok. 14 dpo. Biel vizira bije po oczach 😭 już był płacz pod prysznicem więc mi trochę lepiej.
Chyba w 3dc zrobię sobie te badania że listy staraczkowej i dołożę Ana i asa. Bo u mnie chyba jeszcze tylko immunologia nie jest ruszona. 😔 Nie powiem, połamałam się. I ciągle mam tylko w głowie słowa tego gina u którego byłam w tym cyklu "ale pani nie ma problemów z zajściem w ciążę". 😠
Jej :( to samo usłyszałam na ostatnim monitoringu, ale to chyba dlatego tak mówią, bo z tego co pamiętam, masz biochemiczną za sobą? Przytulam mocno!

A co do wyliczeń, pęcherzyk mógł też pęknąć później? U nas dziś słońce, więc i Tobie życzę dziś słońca.

Do góry