Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dopóki nie ma okresu to jest nadziejaPowiem wam dziewczyny, że u mnie dzisiaj załamka.. 9 dpo testy białe, temperatura w dół.. okres ma być dopiero w sobotę ale już wiem że i tak dupa z tego.
U mnie biało, ale ze względu na przesunięcie owulacji sikam do końca weekendu@krasulkaa @Asiur93 jak Wam poszło sikanie?
Powiem wam dziewczyny, że u mnie dzisiaj załamka.. 9 dpo testy białe, temperatura w dół.. okres ma być dopiero w sobotę ale już wiem że i tak dupa z tego.
Jej to samo usłyszałam na ostatnim monitoringu, ale to chyba dlatego tak mówią, bo z tego co pamiętam, masz biochemiczną za sobą? Przytulam mocno!Hej dziewczyny, ja też zrobiłam dziś teścik bo według mojego wyliczenia, jak 2 tygodnie temu w poniedziałek pęcherzyk miał 20 mm to dziś jest ok. 14 dpo. Biel vizira bije po oczach już był płacz pod prysznicem więc mi trochę lepiej.
Chyba w 3dc zrobię sobie te badania że listy staraczkowej i dołożę Ana i asa. Bo u mnie chyba jeszcze tylko immunologia nie jest ruszona. Nie powiem, połamałam się. I ciągle mam tylko w głowie słowa tego gina u którego byłam w tym cyklu "ale pani nie ma problemów z zajściem w ciążę".