reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Zgadzam się, ze terapia może być pomocna! Ale jednocześnie piszesz:

Jesteś po terapii to powinnaś wiedzieć, ze emocje są ok, przychodzą i odchodzą, a mówienie komuś co powinien albo czego nie powinien czuć jest średnio fajne. Tym bardziej wywoływanie w kimś wyrzutów sumienia na zasadzie „sama chciałaś starać sie o ciąże, to czego teraz wyjesz”? 🙄
Zdecydowanie odbierasz moje słowa inaczej niż ja. Uważasz, że jeśli bym napisała, że może tak się czuć, ma rację i może to być druga CP to by było lepiej? 😉
Pisze co myślę, nie będę przepraszać za to, że piszę szczerze i nie sądzę żebym napisała coś co uraziło autorkę w jakikolwiek sposób bo zapewne jest mądrą kobietą i wie, że nic złego nie miałam na myśli. Wyluzuj. 😉

reklama
Ja rozumiem ale sama przyznasz, że w sumie małe prawdopodobieństwo żeby to się zdarzyło drugi raz. Co do terapii- to prawda, jest to kosztowne ale posiadanie dziecka również jest kosztowne więc myślę, że warto wygospodarować trochę pieniędzy na ten cel bo zdrowie psychiczne jest bardzo ważne.
Tak jak małe prawdopodobieństwo ma się w trafienie cp. Jest tu na forach kilka dziewczyn ktore trafily dwa razy pod rząd 😱 mnie to tez przeraża.

Do góry