E
eag
Gość
Dostaje dostaje ale jestem szybsza jak SMS hahahahNie dostajesz smsa ze wyniki są dostępne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dostaje dostaje ale jestem szybsza jak SMS hahahahNie dostajesz smsa ze wyniki są dostępne?
U mnie z tymi smsami to jest "oszustwo". Bywa tak, że wyniki są dostępne od dwóch godzin i widnieją w systemie, ale nie można ich pobrać i sms przychodzi dopiero jak są gotowe do pobrania.Dostaje dostaje ale jestem szybsza jak SMS hahahah
Dokładnie u mnie jest tak samoU mnie z tymi smsami to jest "oszustwo". Bywa tak, że wyniki są dostępne od dwóch godzin i widnieją w systemie, ale nie można ich pobrać i sms przychodzi dopiero jak są gotowe do pobrania.
KAC KUPAChciałam powiedzieć, że trochę boli mnie brzuch, nawet przez chwilę myślałam, że jajniki też, ale potem zdałam sobie sprawę, że nie robiłam jeszcze dzisiaj kupy
Zdecydowanie odbierasz moje słowa inaczej niż ja. Uważasz, że jeśli bym napisała, że może tak się czuć, ma rację i może to być druga CP to by było lepiej?Zgadzam się, ze terapia może być pomocna! Ale jednocześnie piszesz:
Jesteś po terapii to powinnaś wiedzieć, ze emocje są ok, przychodzą i odchodzą, a mówienie komuś co powinien albo czego nie powinien czuć jest średnio fajne. Tym bardziej wywoływanie w kimś wyrzutów sumienia na zasadzie „sama chciałaś starać sie o ciąże, to czego teraz wyjesz”?
jak jest się przeziębionym to nawet może być lepiej bo organizm walczy z wirusem a nie zarodkiem i tak po cichaczu coś się może zagnieździćDziewczyby odkładacie starania przy lekkim przeziębieniu waszym lub partnerów?
kac kupa już była wczorajKAC KUPA
kolejny dzień odświeżania forum co chwilę! LubięPo południu cokolwiek to znaczy
weź mi tego kurde nie mów bo będę chodzić porozbierana jak w gimnazjumjak jest się przeziębionym to nawet może być lepiej bo organizm walczy z wirusem a nie zarodkiem i tak po cichaczu coś się może zagnieździć
Tak jak małe prawdopodobieństwo ma się w trafienie cp. Jest tu na forach kilka dziewczyn ktore trafily dwa razy pod rząd mnie to tez przeraża.Ja rozumiem ale sama przyznasz, że w sumie małe prawdopodobieństwo żeby to się zdarzyło drugi raz. Co do terapii- to prawda, jest to kosztowne ale posiadanie dziecka również jest kosztowne więc myślę, że warto wygospodarować trochę pieniędzy na ten cel bo zdrowie psychiczne jest bardzo ważne.