reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Tylko samochodem. 6-7 godzin i jesteśmy na miejscu wiec nie ma źle. Tutaj mamy do najbliższego lotniska 100km. To samo w polsce. Taniej i szybciej jest jechać samochodem. No i najważniejsze nas jest dużo 😜
Nasza dwójka. Dwójka dzieci. Dwa koty i do niedawna pies ale niestety już go z nami nie ma
Aczkolwiek logistycznie łatwiej jest wsiąść w samochód.
No tak, to zrozumiałe :-) Nas jest mało ;-)

Ja wręcz przeciwnie. Kocham Niemcy, to mój dom. W Polsce czuje się jak obca. Mimo, że mieszkam tu prawie trzy lata to nie wrócę do kraju no chyba że mnie deportują 😂. W Polsce wszystko mnie denerwuje i nie umiem się tam odnaleźć. Wyjechałam od razu po skończeniu szkoły, to było już dużo wcześniej zaplanowane.

A u mnie zadziało się z dnia na dzień. W sobotę postanowiłam że jadę.i w niedziele pojechałam. Tez od razu po szkole. Ale u mnie to historia miłosna 😜
Trochę zazdroszczę Ci tego, że czujesz się jak w domu.

reklama
Do góry