Owulacja
Fanka BB :)
@Madame JS czy Ty nadrabiasz marcowy wątek i jesteś na 188 stronie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak :-)@Madame JS czy Ty nadrabiasz marcowy wątek i jesteś na 188 stronie?
Jakoś 23/3/23 :-)Kiedy testy?
U mnie zazwyczaj od 0.99 do 2.93 wyznacza peak.Podpowiedzcie proszę co do apki premom. Ten wskaźnik cyfrowy LH to jest indywidualny czy te wartości są stałe od kiedy to wybarwienie jest LOW albo High? Przy jakiej wartości cyfrowej macie peak?
Próbuję to ogarnąć 1wszy raz .
a czemu się stresujesz jutrem?A ja Wam powiem, że zaczyna mi się stres przed jutrem i się urżnęłam winem
Jutro sono-hsg.a czemu się stresujesz jutrem?
o kurka, to nic dziwnego! Mam nadzieję, że wszystko pójdzie idealnie, szybko i bezbolesnie!Jutro sono-hsg.
Dziękuję Nawet nic o tym nie czytam, co ma być to będzieo kurka, to nic dziwnego! Mam nadzieję, że wszystko pójdzie idealnie, szybko i bezbolesnie!
a wiesz jak to będzie wyglądać? Czy jakieś znieczulenie czy coś?Dziękuję Nawet nic o tym nie czytam, co ma być to będzie