Avy
Fanka BB :)
Mam tak samoej w ogóle z tik toka dowiedziałam się, że jestem bardzo niemodna, bo noszę skinny jeanskiedy to się zmieniło
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam tak samoej w ogóle z tik toka dowiedziałam się, że jestem bardzo niemodna, bo noszę skinny jeanskiedy to się zmieniło
![]()
Nie tylko Tyej w ogóle z tik toka dowiedziałam się, że jestem bardzo niemodna, bo noszę skinny jeanskiedy to się zmieniło
![]()
Szwedy!Ja też noszę. Ale kupiłam sobie teraz dwie pary dzwonów i te szerokie takie... Jak to się nazywało za naszych czasów? Coś na sz?![]()
ale spodnie? Ja się zastanawiam na prostymi spodniamiJa też noszę. Ale kupiłam sobie teraz dwie pary dzwonów i te szerokie takie... Jak to się nazywało za naszych czasów? Coś na sz?
Edit. SZWEDY! Ale teraz to się chyba inaczej nazywa taki krój![]()
Czas wyjąć dzwony z szafy w domu rodzinnymej w ogóle z tik toka dowiedziałam się, że jestem bardzo niemodna, bo noszę skinny jeanskiedy to się zmieniło
![]()
I te wiecznie mokre doły nogawek dzwonów zimą. I obdarte ranty nogawekJa tylko skinny i innych nie mam zamiaru
Dzwony nosiłam w gimnazjum i starczy![]()
Boyfriend to nie mój klimat. Tak jak slouhy. Ale Mom Fit to krój który kocham. A kuloty są super na lato, szczególnie z pionowym paskiem lub w kolorzeCzas wyjąć dzwony z szafy w domu rodzinnym
Ale tak serio to be jeansy bodajże boyfriendy sie nazywały raz mierzyłam i nope...
Dobra, musze wygooglac które są któreBoyfriend to nie mój klimat. Tak jak slouhy. Ale Mom Fit to krój który kocham. A kuloty są super na lato, szczególnie z pionowym paskiem lub w kolorze![]()