Madame JS
Fanka BB :)
Jutroa co z Twoim transferem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutroa co z Twoim transferem?
o kurde, znów na frytki muszę jechać.Jutro
Niby tu ale pierdole xd już nie robię tych testów bo to nie ma sensu ale człowiek jest głupi xD
Noooo! Ale patrząc na Twoje to u mnie tez będzie chujocien Czekam do 11go jeszczeBardzo nie lubię tych testów z action bo ja już się na nich przejechałam. Mam nadzieje ze u ciebie to prawdziwa kreseczka.
Mój oszukany chooyocien :
mój stary postanowił dziś zamoiwc obiad i zamówił mi schabowego.. teraz uwaga jesteśmy ze sobą ponad 8 lat i nigdy w życiu nie zamówiłam schabowego ani nawet nie zrobiłam w domu bo nienawidzę a on no coś było z tym schabowym...A tak w ogole to stary na dzień kobiet myje mi okna
Noooo! Ale patrząc na Twoje to u mnie tez będzie chujocien Czekam do 11go jeszcze
No było ciężko , ale co miałam zrobić teraz znowu czekam na wyniki z diagnostyki mieli ostatnia szanse i zjebali ja@Kaala szacun dziewczyno, że Ty wytrzymałaś od soboty do poniedziałku w tej niewiedzy, bo mnie w oczekiwaniu na wynik chyba zaraz coś strzeli głowa mnie boli i gorąco mi
Wydaje mi się że widzęDobra hahah no raczej ze nasikałem znowu!! Mam 11 testów i maja się zmarnować? teraz na ten najtańszy z action zobaczymy co będzie jutro rano kurka bo mnie to się już w oczach mieni