Sylwanka89
Fanka BB :)
Piękna betaDla własnego spokoju zrobiłam dzisiaj 3 bete
Ostatnio wynosiła 39,8
Teraz 115,300
Będzie dobrze prawda ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękna betaDla własnego spokoju zrobiłam dzisiaj 3 bete
Ostatnio wynosiła 39,8
Teraz 115,300
Będzie dobrze prawda ?
Dla własnego spokoju zrobiłam dzisiaj 3 bete
Ostatnio wynosiła 39,8
Teraz 115,300
Będzie dobrze prawda ?
Taaak dokładnie był dupocien taki w ogóle nie wybarwiony ale wyszedł o czasu i na 3 różnych najmocniejszy dupocien wyszedł o dziwo czułość 25 ale wczoraj i dziś już najlepiej wybarwia się pink strumieniowyróżnie to bywa. @staramsiebardzo tez miała coś, co wydawało się dupocieniem, a się zrobiło cieniem i pozytywną betą dupocienie są trudne emocjonalnie, bo z jednej strony człowiek wie, że to może być fabryczna, a z drugiej jednak trudno nie mieć nadziei, że będzie ciemnieć
Tutaj coś widaćDobra hahah no raczej ze nasikałem znowu!! Mam 11 testów i maja się zmarnować? teraz na ten najtańszy z action zobaczymy co będzie jutro rano kurka bo mnie to się już w oczach mieni
Ale cudnie rośnieMam wyniki. Jakoś jeszcze nie umiem się cieszyć..
co za dzien znowu! gratulacjeMam wyniki. Jakoś jeszcze nie umiem się cieszyć..
z biurowej przyczajki pisze krotko i na temat: SUPER! trzymamy kciukiDla własnego spokoju zrobiłam dzisiaj 3 bete
Ostatnio wynosiła 39,8
Teraz 115,300
Będzie dobrze prawda ?
jesteś brzemienna!Mam wyniki. Jakoś jeszcze nie umiem się cieszyć..