reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Jeżeli to forma żartu to spoko.

A jak poważnie to nie wyobrażam sobie tego. Dlaczego jedno z dzieci miało by dostawać mniej prezentów tylko dlatego, że tak się "pechowo" urodziło? (mam już dwoje, planuję mieć 4)
Miałam w podstawówce koleżankę z 6 grudnia i faktycznie ona dostawała jeden prezent i już wtedy uważałam to za coś mega słabego.

Jedynie to faktycznie, jak już mam 12 latka w domu, to często na okazje dajemy mu po prostu kasę, a potem on sobie np. pod choinkę kupuje coś wypasionego (plus dołożone od nas/reszty rodziny) ale to są już "zabawki" za kilka czy kilkanaście tysięcy
Forma żartu i dużo dystansu ;) Zawsze staram się znaleźć jakiś pozytyw sytuacji i widzieć szklankę do połowy pełną, a nie pustą ;)Jak nie zaoszczędzenie kasy to czasu na szukanie i wybieranie prezentu. Dla mnie to zawsze wyzwanie jak wejście na Everest.
Znam przypadek urodzonej 6.12 więc urodziny i mikołaj w jednym. Poznała się z partnerem w ten dzień, zaręczyli się 6.12i jej decyzją był ślub 6.12 Wyobrażasz sobie takie combo? :D

Ja niw lubię chodzić do kobiet i uważam, że mężczyźni są zdecydowanie bardziej delikatni. Natomiast zauważyłam taką prawidłowość, że jak chodzę do któregoś z tych dwóch panów (jeden też młodszy ode mnie🥹), to nigdy nie mówią, że powinnam się rozluźnić 🤣 ciekawe czemu jestem od razu rozluźniona 🤔

Załączniki

• IMG_7618.jpeg
    IMG_7618.jpeg
    72,9 KB · Wyświetleń: 115
  • IMG_7619.jpeg
    IMG_7619.jpeg
    84,3 KB · Wyświetleń: 114
Ja niw lubię chodzić do kobiet i uważam, że mężczyźni są zdecydowanie bardziej delikatni. Natomiast zauważyłam taką prawidłowość, że jak chodzę do któregoś z tych dwóch panów (jeden też młodszy ode mnie🥹), to nigdy nie mówią, że powinnam się rozluźnić 🤣 ciekawe czemu jestem od razu rozluźniona 🤔
Ten pierwszy miodzio ;)

o ty paniiiiii ;D ja jeszcze na żadnego młodego nie trafiłam ;D

reklama
Jejku, to ja chodziłam kiedyś to takiego HOT fizjo, naprawiał mi mięśnie w pośladzie bo miałam naderwane 😅 raz do niego poszłam a tak mi się pierdzieć chciało, że było dość śmiesznie :D

Do góry