reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

jeszcze rozumiem ludzi, którzy jadą w zabudowanym i niezabudowanym 60. Niech jadą. Ale jak ktoś jedzie w niezabudowanym 50 a w zabudowanym 70. No WTF
Mój zawsze mówi, że tacy to prawo jazdy w chipsach znaleźli :D Jeszcze pewnie tych serowych, śmierdzących :D

reklama
Ogłaszam że wszystko zwiastuje na zbliżające się owu i pomimo choroby mąż wykorzystany. Nawet sam przyszedł i dał się wykorzystać , on ma jakiś mój zegar biologiczny wszczepiony czy jak 🧐 oznajmił że jutro poprawi 😋

Jrzu mój mówi to samo, ale o tych serowych to pierwsze słyszę :D
Ja uważam, że serio nie jestem super kierowcą no ale bez jaj
O tych serowych to moja radosna twórczość :D
Ja tam chyba jeżdżę nienajgorzej. Za granicą jak gdzieś śmigamy to po dużych miastach lub bardziej niestandardowych trasach to jeżdżę ja, więc chyba towarzystwo ma zaufanie. Na ostatnich wakacjach jak omijałam wielką terenówką krowy na drogach to wszyscy byli skichani, a ja miałam ubaw :D

O tych serowych to moja radosna twórczość :D
Ja tam chyba jeżdżę nienajgorzej. Za granicą jak gdzieś śmigamy to po dużych miastach lub bardziej niestandardowych trasach to jeżdżę ja, więc chyba towarzystwo ma zaufanie. Na ostatnich wakacjach jak omijałam wielką terenówką krowy na drogach to wszyscy byli skichani, a ja miałam ubaw :D
o nie, błagam Cię, ja jestem takim kierowcą co jak ma jechać w nowe miejsce to najpierw tam jedzie ze Starym na zwiady :D Ale za to Stary to moim zdaniem świetny kierowca. Taki refleks jak on ma to jestem pod wrażeniem. No ale jeździ jak wariat

o nie, błagam Cię, ja jestem takim kierowcą co jak ma jechać w nowe miejsce to najpierw tam jedzie ze Starym na zwiady :D Ale za to Stary to moim zdaniem świetny kierowca. Taki refleks jak on ma to jestem pod wrażeniem. No ale jeździ jak wariat
Mój też jeździ nienajgorzej, ale za granicą to tylko drogi szybkiego ruchu :D Za to jest dobry na trasach, bo może przejechać jednego dnia 1,5k km i się nie zmęczy, a ja na autostradach zasypiam.
Za to ma jakieś inne wyczucie odległości, bo w momencie kiedy on hamuje to dla mnie już jest za blisko auta, które jedzie przed nim. Więc regularnie ja siedząc po stronie pasażera wciskam "hamulec" i drę się "hamuj" :D A on się wkurza, że przecież wszystko widzi :D

Mój też jeździ nienajgorzej, ale za granicą to tylko drogi szybkiego ruchu :D Za to jest dobry na trasach, bo może przejechać jednego dnia 1,5k km i się nie zmęczy, a ja na autostradach zasypiam.
Za to ma jakieś inne wyczucie odległości, bo w momencie kiedy on hamuje to dla mnie już jest za blisko auta, które jedzie przed nim. Więc regularnie ja siedząc po stronie pasażera wciskam "hamulec" i drę się "hamuj" :D A on się wkurza, że przecież wszystko widzi :D
mi się z moim mężem mega ciężko jeździ, bo on z tych wyrywnych i ja nawet jak byłam w trakcie tej mojej 12 letniej przerwy, to hamulec na miejscu pasażera non stop wciskałam😅 on ma 160 koni i ma nieźle przyspieszenie, a ja umieram.

Najgorzej, jak w moje 175 koni wsiądzie, dostaje zawału na każdych światłach, dlatego już mu nie pozwolę jeździć 😂

mi się z moim mężem mega ciężko jeździ, bo on z tych wyrywnych i ja nawet jak byłam w trakcie tej mojej 12 letniej przerwy, to hamulec na miejscu pasażera non stop wciskałam😅 on ma 160 koni i ma nieźle przyspieszenie, a ja umieram.

Najgorzej, jak w moje 175 koni wsiądzie, dostaje zawału na każdych światłach, dlatego już mu nie pozwolę jeździć 😂
Czyli te 160 / 175 KM wykorzystuje :D Co oznacza, że samochody dobrane do potrzeb :D

reklama
Jaka różnica między płytkowym a strumieniowym
Bo płytkowy ma czułość 20mlu a strumieniowy 10:) jest zwyczajnie dużo czulszy.
W ogóle te Wasze kreski spowodowały że z przeczuć że na pewno się nie udało przeszłam w fazę że na pewno jestem w ciąży dopóki mi ktoś nie udowodni że nie jestem 😂 tak śmiesznie, ale w sumie co tam, trzeba się cieszyć, na smutek zawsze się znajdzie czas jak będzie taka potrzeba :p
Jest taki zwrot po transferze zarodka: PUPO czyli pregnant until proven otherwise 😛😛😛 jesteś wiec po prostu pupo 😄♥️

Do góry