reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
No to popatrz jak wylapalas mega cień po rozebraniu testu! Gratki :) czekamy na betę

Ja mam compensę od 1,5 roku i zawsze muszę mieć skierowanie 🤔 ale to robię sobie teleporadę od nich, zwykle jest w ten sam dzień, dostaję skierowanie i się umawiam przez infolinię do laboratorium.

Może markery nowotworowe? Ja robiłam dwa, już nie pamiętam nazw, randomowa gin kiedyś na USG powiedziała że mam za dużo płynu w zatoce Douglasa i mogło być tak że mi jakiś guz pękł. Na szczęście markery wyszły w normie.

Hmm moja bratowa po 2 CC miała jakieś zagłębienie w okolicy blizny, nie wiem czy to nie ta nisza co @pluto_nova pisze? No i ponoć po okresie jeszcze nieraz tydzień plamiła, w końcu ktoś jej to znalazł i skierował na operację. Ogólnie w tym zagłębieniu zbierała się krew z miesiączki i dlatego później jeszcze przez tydzień wylatywała.
A robią problemy żeby np dało skierowanie na betę czy progesyeron na czacie?

reklama
Dziewczyny, które bolą piersi w cyklach jak sobie z tym radzicie?

Matko bosko, ja mam wrażenie że zaraz se utnę te cycki. W staniku jest ciut lepiej, ale ja nie noszę stanika od lat więc raz że mam jeden gówniany, dwa że też mi dziwnie. Ale jak go zdejmuję to mam wrażenie że padnę z bólu. Pamiętam, że w 1 ciąży bolały mnie mocno piersi ale tylko jak leżałam na brzuchu więc po prostu przestawiłam się na spanie na boku, a tu bolą cały czas. Nie chcę tak ☹️
mnie bolały strasznie od proga, ale to tak, ze myślałam, ze wybuchną.. a teraz jakoś przestały same z siebie 🤷🏻‍♀️ pomagały mi lekko ciepłe kąpiele i polewanie piersi ciepłą wodą, ale ulga była chwilowa, bo zaraz znów bolały jak zle :/
Sikałam! Nawet 4 kreski wysikałam więc na bank bliźniaki 😁😅
😍😍😍😍 gratulacje!

Do góry