reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Ty to jakims coachem nie chcesz zostać? Albo mówcą?
Jak juz cos napiszesz to idzie w pięty...
A w życiu!
Spełniam się jako kreskowa cheerleaderka!
Excited Season 4 GIF by Friends

reklama
Dostałam dziś resztę wyników, czy ktoś się na tym zna albo robił podobne badania? Na moje oko chyba nie jest tak źle jak myślałam oprócz tego białka s, antytrombiny III i coś z tym toczniem bo te wyniki są tak na granicy :O

Załączniki

• Zrzut ekranu 2023-03-3 o 10.48.41.png
    Zrzut ekranu 2023-03-3 o 10.48.41.png
    13 KB · Wyświetleń: 67
  • Zrzut ekranu 2023-03-7 o 15.25.56.png
    Zrzut ekranu 2023-03-7 o 15.25.56.png
    34,7 KB · Wyświetleń: 70
  • Zrzut ekranu 2023-03-7 o 15.25.48.png
    Zrzut ekranu 2023-03-7 o 15.25.48.png
    30,4 KB · Wyświetleń: 70
moj mnie tylko pyta kiedy mi wsadzic 😂 gdy sie spotkalismy nie chcial miec dzieci ale od razu na poczatku mielismy rozmowe ze jesli mi zalezy to on napewno nie bedzie mi tego zabieral i zgodzi sie na dziecko

teraz z czasem widze ze mu bardziej zaczelo zalezec, polubil dzieci i chetnie mysli o wspolnych zabawach dzieci naszych znajomych z naszymi ale ciagle gdy dostaje okresu nie jest to dla niego dramat bo w koncu mamy siebie i jest i tak super. Dla mnie to chyba lepiej, mysle ze bylo by mi ciezej gdyby maz przezywal nieudany cykl ...

edit: ah no i kazalam mu jesc 2 orzechy brazylijskie i powiedzialam ze nie bede go z tym pilnowac (ehe ehe 8-)) skoro ja musze tyle supli lykac i widze ze grzecznie codziennie te orzechy pamieta by jesc :)
To ja mam najłatwiej - chcemy oboje, ale jesli nie wyjdzie to trudno. Zrobił badanie hormonow po suplementacji testosteronu i ze wzgledu na wyniki takie sobie, zrobil raz jeszcze oprzysadkodblokowaniei. Jeśli chodzi o seks no teraz jest w tyg wycięty do kwadratu, ale jak zechce mi się wspomnieć, ze jest pik, to się zbierze do kupy o ile nie zaśnie 😂😂😂 z suplementacją orzechów, witamin, suszonych owoców noł problem, robie mu catering do pracy, bo nie chcial od firmy i je wszystko co mu zrobię a witaminy wcina regularniej ode mnie😂
Szkoda tylko, że ciąży jak brak tak brak.
Z drugiej strony muszę wreszcie wziać sie za siebie, zacząć jeść regularnie i zdrowiej, bo wagę mam taką z jaką rodzilam córki i zastanawiam się jakbym toczyła się z 4 ciążą przy jeszcze wyzszej 😱😱😱- strasznie szybko mi zapał siada do wszystkiego.😵

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry