reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Prolaktyna jest w widełkach. Jest po prostu w innych jednostkach badana.
taa nie spojrzałam na jednostkę, bo ledwo widać taka ostrość, a ja już prawie starsza pani haha
dla mnie jednak w górnej granicy tych jednostek, na prolaktyne to za dużo, może w normie, ale wysoko, a lepiej byłoby w średnicy.

o, ja mam wrażenie że zaraz se utnę te cycki. W staniku jest ciut lepiej, ale ja nie noszę stanika od lat więc raz że mam jeden gówniany, dwa że też mi dziwnie. Ale jak go zdejmuję to mam wrażenie że padnę z bólu. Pamiętam, że w 1 ciąży bolały mnie mocno piersi ale tylko jak leżałam na brzuchu więc po prostu przestawiłam się na spanie na boku, a tu bolą cały czas. N
Słuchaj mi pomaga stanik sportowy, one są może bardziej zgniecione niż w zwykłym, ale mniej się trzęsą...
i co jednak odpuściliście starania z terminem na koniec roku? Bo my tak wybrzydzamy obie więc jestem ciekawa ;)

@Hope99 gratulacje kochana, słuchaj u ciebie to już jest 3 x 3 czyli do trzech razy sztuka i tym razem się musi udać, my tu wszystkie kciuki zaciskamy i nie puszczamy!!

słuchajcie a co zrobić żeby okres już przyszedł? Może gorąca kąpiel pomoże hm? No litości naprawę chcę już @ mój organizm chyba nie zakumał, że już wychodzimy z trybu pauzującego. Ja się w ogóle nie będę przyznawała jak ta pauza wyglądała, ale widać na to, że nawet K! nie wiem kiedy ta owulacja była...

taa nie spojrzałam na jednostkę, bo ledwo widać taka ostrość, a ja już prawie starsza pani haha
dla mnie jednak w górnej granicy tych jednostek, na prolaktyne to za dużo, może w normie, ale wysoko, a lepiej byłoby w średnicy.

Słuchaj mi pomaga stanik sportowy, one są może bardziej zgniecione niż w zwykłym, ale mniej się trzęsą...
i co jednak odpuściliście starania z terminem na koniec roku? Bo my tak wybrzydzamy obie więc jestem ciekawa ;)

@Hope99 gratulacje kochana, słuchaj u ciebie to już jest 3 x 3 czyli do trzech razy sztuka i tym razem się musi udać, my tu wszystkie kciuki zaciskamy i nie puszczamy!!

słuchajcie a co zrobić żeby okres już przyszedł? Może gorąca kąpiel pomoże hm? No litości naprawę chcę już @ mój organizm chyba nie zakumał, że już wychodzimy z trybu pauzującego. Ja się w ogóle nie będę przyznawała jak ta pauza wyglądała, ale widać na to, że nawet K! nie wiem kiedy ta owulacja była...
mi na przywołanie okresu często pomaga orgazm 🙈

reklama
Do góry