reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Co robiłaś nowego w tym cyklu, te wlewy?
Nie miałam w tym cyklu wlewów bo miałam podwójną stymulacje bo pierwsza się nie udała. Robiłam to czego żadna staraczka nie powinna robić... przestałam brać jakiekolwiek witaminy- nawet kwas foliowy, brałam tylko leki, nie trzymałam diety- jadłam chipsy, pizzę i to na co mam ochotę. No i przede wszystkim ODPUŚCIŁAM. ale to nie jest recepta na sukces. 😅 poprostu pogodziłam się z tym, że starania mogą jeszcze zająć bardzo dużo czasu i pochłonąć środków. Nie wchodziłam na forum, nie czytałam o ciążach, bardzo dużo pracowałam przez co nie myślałam cały cykl o tym czy się uda, zaplanowałam sobie leczenie zębów, malowanie włosów itp żeby zrobić to przed ciążą bo na ten cykl nie miałam żadnych nadziei. 😉 No i mam nadzieję, że będę musiała odwołać. 🙂

Na ciąż mała szansa bo zaczęło mnie boleć w sobotę, a w sobotę to ja obstawiałam owu. Tyle że seksu nie było od tygodnia więc opcji nie ma na bobasa. No zwariuję zaraz. Jutro mam gina ale luxmedowego to nie wiem czy mi usg zrobi :/ bo owulaki mam cały czas mega mocne
No to od wyrzutu proga

Nie miałam w tym cyklu wlewów bo miałam podwójną stymulacje bo pierwsza się nie udała. Robiłam to czego żadna staraczka nie powinna robić... przestałam brać jakiekolwiek witaminy- nawet kwas foliowy, brałam tylko leki, nie trzymałam diety- jadłam chipsy, pizzę i to na co mam ochotę. No i przede wszystkim ODPUŚCIŁAM. ale to nie jest recepta na sukces. 😅 poprostu pogodziłam się z tym, że starania mogą jeszcze zająć bardzo dużo czasu i pochłonąć środków. Nie wchodziłam na forum, nie czytałam o ciążach, bardzo dużo pracowałam przez co nie myślałam cały cykl o tym czy się uda, zaplanowałam sobie leczenie zębów, malowanie włosów itp żeby zrobić to przed ciążą bo na ten cykl nie miałam żadnych nadziei. 😉 No i mam nadzieję, że będę musiała odwołać. 🙂
beta była? Czekamy na wynik? 🤞🤞

To słynne odpuszczenie 😂. Również mam nadzieje, że będziesz musiała wszystko odwołać. Marzec jest dla staraczek bardzo łaskawy, więc trzymam kciuki aby wszystko było dobrze. Mam nadzieje, że do mnie los też się uśmiechnie w tym miesiącu 😊

reklama
Do góry