reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Tak mnie zastanawia, czy długość cyklu ma znaczenie dla płodności? Książkowo jest 28 dni cykl i 14 dzień owu. A czy późniejsze owulację zmniejszają prawdopodobieństwo zajścia?
Ja mam cykle 31-33 dni i nihuja nie chcą się skrócić, a próbuje różnych rzeczy

Mam za sobą dwie donoszone bezproblemowe ciąże z późnych owulacji.
Kiedy próbowałam ją przyśpieszyć nie zachodziłam wiec w moim odczuciu nie :p

reklama
Ja jestem na etapie, ze jesli zajdę, to będę. Jesli nie to nie. Bylam u lekarza raz po anty, okazało się ze wg niego nie powinnam brać nic, bo moze dojść do zatoru, wg badań hormonów, ktore zlecił. Ponownie wrocilam "trochę w ciąży", niestety dzień wcześniej poroniłam... kolejny raz z cp.... lekarze po usunięciu cp i przebadaniu wzdłuż i wszerz, powiedzieli, że moge sie starać, przeciwwskazań brak, acard kazali odstawić całkowicie. I z plamieniami nie doszlam juz do lekarza. Ja mam brązowe plamienia do jajeczkowania, po dniu ovu jest czysciutko do @.
A propo odpuszczam
używała któraś? Właśnie przyszly.

Ciąża, ciąża ale nie boisz się że to może być np. rak szyjki macicy? I późna diagnoza sprawi, że osierocisz te dzieci, które już masz?

Betka zrobiona ale u mnie jest zawsze późno wynik proga też zrobiłam. Ale wkurzają mnie baby już w tym labo kiedyś były takie że poszłam mówię co chce i że z Compensa a teraz skierowanie skierowanie kuwa! Pokazałam stare z lutego na betę a za progesteron skasowała mnie 41 zł 🤯 ma któraś może pakiet compensy?

całe szczęście, dzięki temu, że jesteście szalone, czuje się normalna z moim szaleństwem, bo oczywiście wiem, że nie mamy szansy w tym cyklu, ale już rano liczyłam kiedy by wypadało zacząć testować :D

Że już nie wspomnę o tym, że znalazłam badania, że jest szansa, że nam się ruchliwość już po miesiącu odcięcia czynnika grzania plemniorow zwiększy i już odliczam do cyklu kwietniowego, chociaż wiem, że te szanse będą baaaaaaaaardzo nikłe 🙈
ja to jeszcze dowalilam do tego całego szaleństwa tak na w razie co już skierowanie na betę i proga 😝🤡

Betka zrobiona ale u mnie jest zawsze późno wynik proga też zrobiłam. Ale wkurzają mnie baby już w tym labo kiedyś były takie że poszłam mówię co chce i że z Compensa a teraz skierowanie skierowanie kuwa! Pokazałam stare z lutego na betę a za progesteron skasowała mnie 41 zł 🤯 ma któraś może pakiet compensy?
ja niestety nie pomogę, bo mam Medicover, ale czekam na wyniki bety i proga - oby były piękne!

reklama
Do góry