reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Tak mnie zastanawia, czy długość cyklu ma znaczenie dla płodności? Książkowo jest 28 dni cykl i 14 dzień owu. A czy późniejsze owulację zmniejszają prawdopodobieństwo zajścia?
Ja mam cykle 31-33 dni i nihuja nie chcą się skrócić, a próbuje różnych rzeczy

Mam za sobą dwie donoszone bezproblemowe ciąże z późnych owulacji.
Kiedy próbowałam ją przyśpieszyć nie zachodziłam wiec w moim odczuciu nie :p

reklama
Ja jestem na etapie, ze jesli zajdę, to będę. Jesli nie to nie. Bylam u lekarza raz po anty, okazało się ze wg niego nie powinnam brać nic, bo moze dojść do zatoru, wg badań hormonów, ktore zlecił. Ponownie wrocilam "trochę w ciąży", niestety dzień wcześniej poroniłam... kolejny raz z cp.... lekarze po usunięciu cp i przebadaniu wzdłuż i wszerz, powiedzieli, że moge sie starać, przeciwwskazań brak, acard kazali odstawić całkowicie. I z plamieniami nie doszlam juz do lekarza. Ja mam brązowe plamienia do jajeczkowania, po dniu ovu jest czysciutko do @.
A propo odpuszczam
używała któraś? Właśnie przyszly.

Ciąża, ciąża ale nie boisz się że to może być np. rak szyjki macicy? I późna diagnoza sprawi, że osierocisz te dzieci, które już masz?

Betka zrobiona ale u mnie jest zawsze późno wynik proga też zrobiłam. Ale wkurzają mnie baby już w tym labo kiedyś były takie że poszłam mówię co chce i że z Compensa a teraz skierowanie skierowanie kuwa! Pokazałam stare z lutego na betę a za progesteron skasowała mnie 41 zł 🤯 ma któraś może pakiet compensy?

całe szczęście, dzięki temu, że jesteście szalone, czuje się normalna z moim szaleństwem, bo oczywiście wiem, że nie mamy szansy w tym cyklu, ale już rano liczyłam kiedy by wypadało zacząć testować :D

Że już nie wspomnę o tym, że znalazłam badania, że jest szansa, że nam się ruchliwość już po miesiącu odcięcia czynnika grzania plemniorow zwiększy i już odliczam do cyklu kwietniowego, chociaż wiem, że te szanse będą baaaaaaaaardzo nikłe 🙈
ja to jeszcze dowalilam do tego całego szaleństwa tak na w razie co już skierowanie na betę i proga 😝🤡

Betka zrobiona ale u mnie jest zawsze późno wynik proga też zrobiłam. Ale wkurzają mnie baby już w tym labo kiedyś były takie że poszłam mówię co chce i że z Compensa a teraz skierowanie skierowanie kuwa! Pokazałam stare z lutego na betę a za progesteron skasowała mnie 41 zł 🤯 ma któraś może pakiet compensy?
ja niestety nie pomogę, bo mam Medicover, ale czekam na wyniki bety i proga - oby były piękne!

reklama
Do góry