reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

tak, jak zaszłam to nie miałam żadnych plamień :D ale miesiąc wcześniej też nie miałam.
Żebym ja sobie mogła przypomnieć, co robiłam inaczej wtedy... Moze jakieś suple brałam?
Ale nie, bo pamiętam, ze w grudniu jak zaszłam to byłam przestraszona bo suple to ja brałam w kratkę a i metę często pomijałam...
czyli powoli odpuszczałaś 😂🤣

reklama
oczywiście, że zara będę testować, a co myślisz, jestem szalona
całe szczęście, dzięki temu, że jesteście szalone, czuje się normalna z moim szaleństwem, bo oczywiście wiem, że nie mamy szansy w tym cyklu, ale już rano liczyłam kiedy by wypadało zacząć testować :D

Że już nie wspomnę o tym, że znalazłam badania, że jest szansa, że nam się ruchliwość już po miesiącu odcięcia czynnika grzania plemniorow zwiększy i już odliczam do cyklu kwietniowego, chociaż wiem, że te szanse będą baaaaaaaaardzo nikłe 🙈

tak, jak zaszłam to nie miałam żadnych plamień :D ale miesiąc wcześniej też nie miałam.
Żebym ja sobie mogła przypomnieć, co robiłam inaczej wtedy... Moze jakieś suple brałam?
Ale nie, bo pamiętam, ze w grudniu jak zaszłam to byłam przestraszona bo suple to ja brałam w kratkę a i metę często pomijałam...
Po prostu odpuściłaś 🤣🤣🤣 przyznaj się 🤣🤣🤣

Oh My God Omg GIF by Paramount+

Gratulacje! Druga beta to już tylko formalność :)

reklama
a Twój lekarz ma jakieś podejrzenia co może być przyczyną?
Ja jestem na etapie, ze jesli zajdę, to będę. Jesli nie to nie. Bylam u lekarza raz po anty, okazało się ze wg niego nie powinnam brać nic, bo moze dojść do zatoru, wg badań hormonów, ktore zlecił. Ponownie wrocilam "trochę w ciąży", niestety dzień wcześniej poroniłam... kolejny raz z cp.... lekarze po usunięciu cp i przebadaniu wzdłuż i wszerz, powiedzieli, że moge sie starać, przeciwwskazań brak, acard kazali odstawić całkowicie. I z plamieniami nie doszlam juz do lekarza. Ja mam brązowe plamienia do jajeczkowania, po dniu ovu jest czysciutko do @.
A propo odpuszczam
używała któraś? Właśnie przyszly.

Załączniki

• 20230307_100410.jpg
    20230307_100410.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 95
Do góry