reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Tak, ja bym poszła do lekarza i powiedziała wprost że mam wieczne plamienia. Według mojej wiedzy to nie jest normalne. Jak dla mnie powinnaś już dawno mieć to co @LadyCaro czyli histeroskopia z biopsją.
Wybacz, ale nikt mi nie wmówi, że takie co miesięczne plamienia są normalne i taki Twój urok. Cytologia raczej wykryje już bardzo zaawansowany stan rakowy. Jeszcze kolposkopie można zrobić
Ja nie wiem co masz w wypisie, ale dla mnie cała ta akcja z Twoją CP też jest dziwna - bo po pierwsze to usuniecie jajnika, czego się praktycznie nie robi i wręcz patrząc na ustawy jest zakazane, plus niby Cię przebadali - mi akurat nic nie usunęli, ale np. dziewczyna ode mnie z sali miała usuwany jajowód i np. drugiego nikt jej nie sprawdzał bo "nie ma czasu, ratujemy Pani życie, a nie robimy diagnostykę"
ja też miałam plamienia 7,8 dc, wszystkie badania czyste, a jednak, nikt nie zwracał za bardzo uwagi na moją niszę, tylko zgodnie twierdzono, że obraz ok (pomimo jej uwidocznienia)

Dziewczyny, mam niski estradiol,
na razie lekarka nie zaleciła nic brać, ale już sama nie wiem, myślę, że dlatego mam mało śluzu, co mi przeszkadza. Polecicie może jakieś suple, leki? O diecie już poczytałam, ale to chyba za mało jednak.
Olej z wiesiołka ponoć korzystnie wpływa na śluz. Zalecane jest przyjmowanie tylko do owulacji.

Zazdro, mój stary to nawet nie wytrzymał 2 dni pod rząd. Wczoraj usnął i nic nie było 🤣
to może musicie zmienić porę z wieczora na popołudnie :D

Moj mąż jest zaprzeczeniem wszystkiego, co się czyta o facetach z obniżonym testosteronem 🤷‍♀️ aż się trochę boję co się będzie działo jak mu clo podniesie hormony 😅😅😅

reklama
Do góry