Nasturtium
Fanka BB :)
Z Tobą to luuuzz;-p.oby nie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z Tobą to luuuzz;-p.oby nie!
Dobrze, ze nie powiedziała, żeby „odpuścić”. Ja powtarzam zawsze mojemu ginowi, ze nie opcji się nie stresować, bo ja poruszę niebo i ziemie, żeby osiągnąć celJa dzisiaj byłam z wynikami u gin, resztę wyników zinterpretuje mi jutro , bo nie było ich dzisiaj( Fsh, lh , estradiol i testosteron).
Tarczycę mam Oki.
Na podstawie progesteronu , uważa , że owulka była, mam super usg i endometrium.
Leków na stymulacje nie dostanę, ani Sono hsg nie ma na razie sensu.
Musimy zbadać nasienie , ona nie widzi sensu ładowania hormonów we mnie, skoro problem może być gdzie indziej.
Także chwilowa stagnacja. Dostałam namiary w pewne miejsca, teraz czekam kiedy mąż się zbierze.
I rade dostałam, żeby też się nie spinać i nie stresować.
I tyle w sumie z wizyty.
Wiesz co, ja myślałam ze endo całkowicie pozbawi mnie szans na jakakolwiek ciąże. Fakt ze te 12 miesięcy były dla mnie ciężkie.Popłakałam się, tym razem pozytywnie. Serio nie cieszę się żadnymi ciążami w realu, a te na forum to jest zupełnie inna historia. I nawet tli się we mnie jakaś malutka nadzieja, że może kiedyś też jeszcze los mnie pozytywnie zaskoczy i daruje sobie rzucanie kłód przy każdej możliwej okazji.
A skąd wniosek, że do zimy? Coś mam dzisiaj mgłę covidową chyba .Następna chce tu siedzieć do zimy
Eeee, chyba nie nagadał Ci tak lekarz? Ja znam sporo dziewczyn z podobnymi wynikami do Ciebie, zaszły w ciążę bez większych problemów.Wiesz co, ja myślałam ze endo całkowicie pozbawi mnie szans na jakakolwiek ciąże. Fakt ze te 12 miesięcy były dla mnie ciężkie.
Ale jak widać warto walczyć.
Myśle ze mój przypadek może dawać nadzieje
no! To jest prog!W końcu jest mój progesteron! Testują moja cierpliwość
Obooobieeeeee Zaciągam też starego do trzymania! I psa! To daje razem 8! 8 hiszpańskich kciuków?Dzisiaj 4dpt blastki trzymajcie wszystkie cztery hiszpańskie kciuki, Ty i Twój słodki tłuściutki synek!!! (W OGÓLE Was nie stalkuje )
psy nie mają kciukówObooobieeeeee Zaciągam też starego do trzymania! I psa! To daje razem 8! 8 hiszpańskich kciuków?