reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Carol Burnett Annie GIF

Dziewczyny strasznie gratuluje!!!!! Przeżywam wszystko z Wami i jeszcze mocniej zaciskam kciuki za kolejne pozytywne testy i rosnące bety ! Ten miesiac musi być rekordowy ❤️❤️❤️

Ja dzisiaj byłam z wynikami u gin, resztę wyników zinterpretuje mi jutro , bo nie było ich dzisiaj( Fsh, lh , estradiol i testosteron).
Tarczycę mam Oki.
Na podstawie progesteronu , uważa , że owulka była, mam super usg i endometrium.
Leków na stymulacje nie dostanę, ani Sono hsg nie ma na razie sensu.
Musimy zbadać nasienie , ona nie widzi sensu ładowania hormonów we mnie, skoro problem może być gdzie indziej.
Także chwilowa stagnacja. Dostałam namiary w pewne miejsca, teraz czekam kiedy mąż się zbierze.
I rade dostałam, żeby też się nie spinać i nie stresować.

I tyle w sumie z wizyty.

a to był tylko moni czy masz jakieś nowe info? Kiedy następna wizyta?
Tylko moni, miałam też usg tarczycy, wyszedł mały torbielek, ale nic z nim nie robimy. Następna wizyta w czwartek, potem w poniedziałek. 10 mm to jest jeszcze szansa, że coś urośnie? Tym razem z jajnika, który boli (wiem, że to bez znaczenia), ale chyba pierwszy raz coś w nim się dzieje.

Też tak mam :) Wszystkie tutaj jesteście lepsze niż siostry :) @Nasturtium my też będziemy kiedyś z grubymi bebzonami chodziły :D

A jak tarczyca?
No ja to nawet dzisiaj mam bebzon :D Musiałam sobie dogodzić chociaż spożywczo ;-p.

Tarczyca w porządku, ale obniżamy delikatnie euthyroxem, jedna tabletka dziennie. To znaczy mówiła, że możemy nic nie robić, ale stwierdziła, że chyba jestem pacjentem, który lubi mieć poczucie, że jednak "działa", a jedna tabletka mi na pewno nie zaszkodzi.
W sumie nie wykupiłam jeszcze, jutro to zrobię, nawet nie spytałam jaka dawka.

reklama
Do góry