reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Carol Burnett Annie GIF

Dziewczyny strasznie gratuluje!!!!! Przeżywam wszystko z Wami i jeszcze mocniej zaciskam kciuki za kolejne pozytywne testy i rosnące bety ! Ten miesiac musi być rekordowy ❤️❤️❤️

Ja dzisiaj byłam z wynikami u gin, resztę wyników zinterpretuje mi jutro , bo nie było ich dzisiaj( Fsh, lh , estradiol i testosteron).
Tarczycę mam Oki.
Na podstawie progesteronu , uważa , że owulka była, mam super usg i endometrium.
Leków na stymulacje nie dostanę, ani Sono hsg nie ma na razie sensu.
Musimy zbadać nasienie , ona nie widzi sensu ładowania hormonów we mnie, skoro problem może być gdzie indziej.
Także chwilowa stagnacja. Dostałam namiary w pewne miejsca, teraz czekam kiedy mąż się zbierze.
I rade dostałam, żeby też się nie spinać i nie stresować.

I tyle w sumie z wizyty.

a to był tylko moni czy masz jakieś nowe info? Kiedy następna wizyta?
Tylko moni, miałam też usg tarczycy, wyszedł mały torbielek, ale nic z nim nie robimy. Następna wizyta w czwartek, potem w poniedziałek. 10 mm to jest jeszcze szansa, że coś urośnie? Tym razem z jajnika, który boli (wiem, że to bez znaczenia), ale chyba pierwszy raz coś w nim się dzieje.

Też tak mam :) Wszystkie tutaj jesteście lepsze niż siostry :) @Nasturtium my też będziemy kiedyś z grubymi bebzonami chodziły :D

A jak tarczyca?
No ja to nawet dzisiaj mam bebzon :D Musiałam sobie dogodzić chociaż spożywczo ;-p.

Tarczyca w porządku, ale obniżamy delikatnie euthyroxem, jedna tabletka dziennie. To znaczy mówiła, że możemy nic nie robić, ale stwierdziła, że chyba jestem pacjentem, który lubi mieć poczucie, że jednak "działa", a jedna tabletka mi na pewno nie zaszkodzi.
W sumie nie wykupiłam jeszcze, jutro to zrobię, nawet nie spytałam jaka dawka.

reklama
Do góry