Bolilol
Fanka BB :)
a to był tylko moni czy masz jakieś nowe info? Kiedy następna wizyta?A ja melduje nudne info z monitoringu. Jak zwykle endo spoko, pęcherzyk na razie lichota, około 10 mm. 8dc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a to był tylko moni czy masz jakieś nowe info? Kiedy następna wizyta?A ja melduje nudne info z monitoringu. Jak zwykle endo spoko, pęcherzyk na razie lichota, około 10 mm. 8dc.
Doczekałam. Chcieli kupić dziecko od laski udającej ciążę, ostatecznie facet kupił babce pieska.
Też tak mam Wszystkie tutaj jesteście lepsze niż siostry @Nasturtium my też będziemy kiedyś z grubymi bebzonami chodziłyPopłakałam się, tym razem pozytywnie. Serio nie cieszę się żadnymi ciążami w realu, a te na forum to jest zupełnie inna historia. I nawet tli się we mnie jakaś malutka nadzieja, że może kiedyś też jeszcze los mnie pozytywnie zaskoczy i daruje sobie rzucanie kłód przy każdej możliwej okazji.
A jak tarczyca?A ja melduje nudne info z monitoringu. Jak zwykle endo spoko, pęcherzyk na razie lichota, około 10 mm. 8dc.
Następna chce tu siedzieć do zimyTeż tak mam Wszystkie tutaj jesteście lepsze niż siostry @Nasturtium my też będziemy kiedyś z grubymi bebzonami chodziły
A jak tarczyca?
Z grubym bebzonem cichaczem podczytując to takNastępna chce tu siedzieć do zimy
To mój jeszcze słabszy też pink strumieniowy, najlepsze że czułości 25 pokazały bardziej kreche ale wszystko mam dupocienie, na betę może w piątek pojadę albo czwartek mechanik dzwonił że naprawa się przedłuży i jestem uziemiona na moim zadupiu dobrze że mam testy żeby spr czy ciemniejaaTeraz powtórka w środę i wszystko będzie wiadomo zrobiłam tez dziś test ale Wam nie pokazałam żeby nie robić z siebie wariatki wiec tak wyglada moj pink przy becie 10, do Twojego @pluto_nova sie nie umywa
Masz szczęścieZ grubym bebzonem cichaczem podczytując to tak
Popłynęliśmy .Te cionsze to chyba na skutek walentynkowego flow