Bibi89
Fanka BB :)
To królewski buldog angielski jak jużdziwne te hiszpańskie psy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To królewski buldog angielski jak jużdziwne te hiszpańskie psy
No, dokładnie tak samo jej powiedziałam, że łatwiej powiedzieć, trudniej wykonać.Dobrze, ze nie powiedziała, żeby „odpuścić”. Ja powtarzam zawsze mojemu ginowi, ze nie opcji się nie stresować, bo ja poruszę niebo i ziemie, żeby osiągnąć cel
Ja też tak powiedziałam, chociaż dzisiaj mam jakiś dziwny stan wyjebczego nastoju, że nie do końca wierzę w swoje słowa .Dobrze, ze nie powiedziała, żeby „odpuścić”. Ja powtarzam zawsze mojemu ginowi, ze nie opcji się nie stresować, bo ja poruszę niebo i ziemie, żeby osiągnąć cel
Taki stan tez jest potrzebny, bo wówczas się trochę (tak tyci tyci) odpoczywa. Zazwyczaj na jeden dzieńJa też tak powiedziałam, chociaż dzisiaj mam jakiś dziwny stan wyjebczego nastoju, że nie do końca wierzę w swoje słowa .
Pęcherzyki rosną po ok. 2 mm na dobę, wiec 12 w niedziele pęknie, bo będzie miał 22 mmW ogóle o dokładnie 20:22 zobaczyłam dwa pryszcze, jak nic owu będzie wyjątkowa, podejrzewam, że conajmiej podwójna, a termin obstawiam na 22. Może wpiszę sobie na wtedy do kalendarza pozycję "seks".
Ta, w idealnym świecie, czyli nie w moich jajnikach ;-p. Dobrze, że chociaż z endo na razie się lubimy, chyba jedyny pozytyw ;-p.Pęcherzyki rosną po ok. 2 mm na dobę, wiec 12 w niedziele pęknie, bo będzie miał 22 mm
A jak tam mój ulubieniec Harvey? Dawno go nie widziałampsy nie mają kciuków
Pierwszą ever wizytę mieliśmy 20.01 wiec do dziś mamy 6 tyg i 3 dni@hachette kochana, a powiedz mi proszę, do celów statystyczno-planistycznych ile minęło czasu od Waszej pierwszej wizyty związanej z IVF do dziś?