Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, dokładnie fajnie że jesteś z nami ale też oby jak najkrócej na staraniach! Powodzenia zatem bo marzec mamy od początku kwitnący!Cześć dziewczyny, czytam Was z przerwami już od dawna (ale ilosc stron z lutego mnie pokonała, przyznaje) i może Wy mi przyniesienie trochę szczęścia jak będę testować. 1 marca to był dla mnie 1dc wiec jeszcze się załapie na testowanie wstępnie 28 marca podjęliśmy z mężem decyzje o powiększeniu rodziny już jakieś 1,5roku temu, a póki co ciąży brak. Nie we wszystkich cyklach były starania i nie czuliśmy presji, ale teraz już powoli robię się niecierpliwa W następnym cyklu planuje badania, monitoring, a mąż w kwietniu również sprawdzi swoje podwozie i zobaczymy czy coś z tego wyjdzie rocznikowo mam 29 lat, mąż w grudniu skończy trzydziestkę
nieee, jeszcze w brzuchu, ale zostało coraz mniej czasu Ale kciuki już ma, to może trzymać@Bibi89 to już niuniek jest na świecie?
i to jak, gratuluję dzisiejszych wynikówDodam tylko, że na budżetowej Pregnie, MamaDHA Premium+ i Puerii też da radę zajść .
Ja też Was w ogóle nie stalkuję .i to jak, gratuluję dzisiejszych wyników
I w moje urodziny wysikasz 2 krechyJeśli wszystko pójdzie w tym cyklu tak jak w poprzednich to w 12dc dostanę zastrzyk ovi, a to będzie 16.03, więc owulacja będzie 17-18, a co za tym idzie 31.03 będę jakieś 13-14 dpo
Ciii, ja tu tak cichutko siedzę…Ja też Was w ogóle nie stalkuję .
Eee, @Aczkolwiek@to_na_pralkę , @Kaala , zaprowadzić Was, gdzie Wasze miejsce ?
Już za chwileczkę, już za momencikBibi to w kwietniu