reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Cześć dziewczyny, czytam Was z przerwami już od dawna (ale ilosc stron z lutego mnie pokonała, przyznaje) i może Wy mi przyniesienie trochę szczęścia jak będę testować. 1 marca to był dla mnie 1dc wiec jeszcze się załapie na testowanie wstępnie 28 marca 🙈 podjęliśmy z mężem decyzje o powiększeniu rodziny już jakieś 1,5roku temu, a póki co ciąży brak. Nie we wszystkich cyklach były starania i nie czuliśmy presji, ale teraz już powoli robię się niecierpliwa 🙈 W następnym cyklu planuje badania, monitoring, a mąż w kwietniu również sprawdzi swoje podwozie i zobaczymy czy coś z tego wyjdzie :) rocznikowo mam 29 lat, mąż w grudniu skończy trzydziestkę :)
Hej, dokładnie fajnie że jesteś z nami :) ale też oby jak najkrócej na staraniach! Powodzenia zatem bo marzec mamy od początku kwitnący! :)

reklama
Do góry