reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
W temacie objawów to mnie od soboty tak sutki bolą, że tragedia. Nigdy tak nie miałam.
Także dziewczyny ciąż u mnie już pewny, szczególnie że ostatecznie nie było seksu w weekend więc wjechało też prawdziwe odpuszczenie :D
Happy Hour Drinking GIF

Może potrzeba odkazić 😁

@Kaala sciskam mocno i gratuluje sercem całym.

Ode mnie info, ze wymusilam monitoring w Medicoverze i mam pęcherzyk 19cm, wiec pewnie dziś albo jutro pęknie, wiec dupa blada w tym miesiącu znowu :((((( chociaż jeszcze liczę, ze dotrwa do wtorku /srody i uda się poseksic w środę.

A teraz jadę na spotkanie z terapeutka, która specjalizuje się w niepłodności. Zobaczymy…

Gin znowu powiedział, ze pięknie wszystko wyglada ;((( taka ładna macica się marnuje. :D

Cześć dziewczyny, czytam Was z przerwami już od dawna (ale ilosc stron z lutego mnie pokonała, przyznaje) i może Wy mi przyniesienie trochę szczęścia jak będę testować. 1 marca to był dla mnie 1dc wiec jeszcze się załapie na testowanie wstępnie 28 marca 🙈 podjęliśmy z mężem decyzje o powiększeniu rodziny już jakieś 1,5roku temu, a póki co ciąży brak. Nie we wszystkich cyklach były starania i nie czuliśmy presji, ale teraz już powoli robię się niecierpliwa 🙈 W następnym cyklu planuje badania, monitoring, a mąż w kwietniu również sprawdzi swoje podwozie i zobaczymy czy coś z tego wyjdzie :) rocznikowo mam 29 lat, mąż w grudniu skończy trzydziestkę :)

Cześć dziewczyny, czytam Was z przerwami już od dawna (ale ilosc stron z lutego mnie pokonała, przyznaje) i może Wy mi przyniesienie trochę szczęścia jak będę testować. 1 marca to był dla mnie 1dc wiec jeszcze się załapie na testowanie wstępnie 28 marca 🙈 podjęliśmy z mężem decyzje o powiększeniu rodziny już jakieś 1,5roku temu, a póki co ciąży brak. Nie we wszystkich cyklach były starania i nie czuliśmy presji, ale teraz już powoli robię się niecierpliwa 🙈 W następnym cyklu planuje badania, monitoring, a mąż w kwietniu również sprawdzi swoje podwozie i zobaczymy czy coś z tego wyjdzie :) rocznikowo mam 29 lat, mąż w grudniu skończy trzydziestkę :)
no hej, już Cię wpisuję na pierwszą stronę. Rozgość się, byle nie za długo, bo ciążowe wątki czekają 😉

reklama
Do góry