Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W temacie objawów to mnie od soboty tak sutki bolą, że tragedia. Nigdy tak nie miałam.
Także dziewczyny ciąż u mnie już pewny, szczególnie że ostatecznie nie było seksu w weekend więc wjechało też prawdziwe odpuszczenie
Coś chyba mnie ominęło?W… lesie jak będą to zaraz wstawię, bo dostaje smska. Ale tak jak pisałam, dzisiejsze moje to będzie tylko baza wyjściowa do środowych
Tak
uu to się rusza jeszcze, na co to wskazane ? Pewnie dla młodzieży jak mama uziemiA to Ty byłaś ta od odrobaczania?
no hej, już Cię wpisuję na pierwszą stronę. Rozgość się, byle nie za długo, bo ciążowe wątki czekająCześć dziewczyny, czytam Was z przerwami już od dawna (ale ilosc stron z lutego mnie pokonała, przyznaje) i może Wy mi przyniesienie trochę szczęścia jak będę testować. 1 marca to był dla mnie 1dc wiec jeszcze się załapie na testowanie wstępnie 28 marca podjęliśmy z mężem decyzje o powiększeniu rodziny już jakieś 1,5roku temu, a póki co ciąży brak. Nie we wszystkich cyklach były starania i nie czuliśmy presji, ale teraz już powoli robię się niecierpliwa W następnym cyklu planuje badania, monitoring, a mąż w kwietniu również sprawdzi swoje podwozie i zobaczymy czy coś z tego wyjdzie rocznikowo mam 29 lat, mąż w grudniu skończy trzydziestkę
Dodam tylko, że na budżetowej Pregnie, MamaDHA Premium+ i Puerii też da radę zajść .o a mogę dopytać czemu kurkumina? I jakie suple u starego?
No i cholera chyba będzie trzeba wybulic na te healthlabs
Dzisiaj 4dpt blastki trzymajcie wszystkie cztery hiszpańskie kciuki, Ty i Twój słodki tłuściutki synek!!! (W OGÓLE Was nie stalkuje )Coś chyba mnie ominęło?
FuuA to Ty byłaś ta od odrobaczania?