Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś jest sromotna porażka jesli chodzi o moją diete.
Ja miałam cheat weekend, też zarłam biały makaron, smażonego schabowego (po którym cierpiałam), slodycze, piłam rudą i piwo, odstawiłam wszystkie tabsy było pięknie ale od dziś prawidłowe toryCoś Ty, przecież w tych wszystkich mądrych i modnych dietach jest ten "cheat day" to u Ciebie wypadł dzisiaj
U mnie wypada na przykład 7 dni pod rząd
Kluczowe jest zawsze zdanie "nigdy tak nie miałam" wtedy zawsze jest cionsz a tu padło, także... Te sutki to nie na żartyW temacie objawów to mnie od soboty tak sutki bolą, że tragedia. Nigdy tak nie miałam.
Także dziewczyny ciąż u mnie już pewny, szczególnie że ostatecznie nie było seksu w weekend więc wjechało też prawdziwe odpuszczenie
Oczywiście jeśli będziesz chciała - dasz znać w jakim kierunku Cię prowadzi? Jak Twoje wrażenia po spotkaniu? Trzymam kciuki za pozytywne odczuciaA teraz jadę na spotkanie z terapeutka, która specjalizuje się w niepłodności. Zobaczymy…
Dobrze, ze w robocie siedzę i mam zajęcie bo w domu już bym po ścianach chodziła
Mi dobrze tutaj fajnie by było jakbyśmy wszystkie poszły na mamusie i wszystkie urodziły w jednym terminieJa też Was w ogóle nie stalkuję .
Eee, @Aczkolwiek@to_na_pralkę , @Kaala , zaprowadzić Was, gdzie Wasze miejsce ?
To jedne robaki wyszły a inne weszłyTak to ja
No ja nie skończyłam całego ,,pakietu” ze względów finansowych. Ale jedne odrobaczenie przeszłamTo jedne robaki wyszły a inne weszły
To teraz wszystkie staraczki ciśniemy na biorezonans