reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Zdarzają się gorsze dni, ale nie można się załamywać. Tobie też nie wolno! Zakaz! :)
Oczywiście te moje obliczenia to pół żartem pół serio, bo mój organizm taką akcję ostatnio odwala, że strach się bać co jeszcze wymyśli. Trzymam kciuki za owulaki! :D
dzięki Kochana! Trzeba dążyć do swoich marzeń a chyba właśnie o to walczymy, wiec nie będę, czasem może zwyczajnie dłużej (ale ku.wa nie za za długo nie!🤣) A co do organizmu to wali na dekiel, cyrki nam odstawiają.. jakby na codzien człowiek miał za mało :D!

reklama
wiem, wiem, staram się. Jeszcze zrobię trening i jutro już sobie przygotujęrozsądne posiłki, dziś poćwiczę i jutro rura.
A oprócz bułek zjadłam jeszcze wielką michę makaronu z sosem bolońskim (makaron biały z pełnoziarnistym pół na pół xD) i poprawiłam kinder country. TRUDNO
hehe, ja byłam z siebie zadowolona w pracy bo czysta micha, na obiad kulturalnie zdrowa zupka ale w międzyczasie zeżarłam 3 takie mini marsy 🐽 pyszne były 🤭

wiem, wiem, staram się. Jeszcze zrobię trening i jutro już sobie przygotujęrozsądne posiłki, dziś poćwiczę i jutro rura.
A oprócz bułek zjadłam jeszcze wielką michę makaronu z sosem bolońskim (makaron biały z pełnoziarnistym pół na pół xD) i poprawiłam kinder country. TRUDNO
ja dzisiaj zamawiam pizzę...🫣 bo... mi się na zakupy iść nie chce 🤡

reklama
taaaak, jak masz się stresować to chyba najbezpieczniej przyjac ten najpóźniejszy dzień na owu i liczyć testowanie tak, jakbyś była 5dpo dziś :)
A trochę się nawet cieszę bo mnie już złapała migrena i w takim razie idę sobie do apteki po moje tabsy i biorę! Aby mnie łeb przestanie bolec 🤦‍♀️

Do góry