reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Zdarzają się gorsze dni, ale nie można się załamywać. Tobie też nie wolno! Zakaz! :)
Oczywiście te moje obliczenia to pół żartem pół serio, bo mój organizm taką akcję ostatnio odwala, że strach się bać co jeszcze wymyśli. Trzymam kciuki za owulaki! :D
dzięki Kochana! Trzeba dążyć do swoich marzeń a chyba właśnie o to walczymy, wiec nie będę, czasem może zwyczajnie dłużej (ale ku.wa nie za za długo nie!🤣) A co do organizmu to wali na dekiel, cyrki nam odstawiają.. jakby na codzien człowiek miał za mało :D!

reklama
wiem, wiem, staram się. Jeszcze zrobię trening i jutro już sobie przygotujęrozsądne posiłki, dziś poćwiczę i jutro rura.
A oprócz bułek zjadłam jeszcze wielką michę makaronu z sosem bolońskim (makaron biały z pełnoziarnistym pół na pół xD) i poprawiłam kinder country. TRUDNO
hehe, ja byłam z siebie zadowolona w pracy bo czysta micha, na obiad kulturalnie zdrowa zupka ale w międzyczasie zeżarłam 3 takie mini marsy 🐽 pyszne były 🤭

wiem, wiem, staram się. Jeszcze zrobię trening i jutro już sobie przygotujęrozsądne posiłki, dziś poćwiczę i jutro rura.
A oprócz bułek zjadłam jeszcze wielką michę makaronu z sosem bolońskim (makaron biały z pełnoziarnistym pół na pół xD) i poprawiłam kinder country. TRUDNO
ja dzisiaj zamawiam pizzę...🫣 bo... mi się na zakupy iść nie chce 🤡

reklama
taaaak, jak masz się stresować to chyba najbezpieczniej przyjac ten najpóźniejszy dzień na owu i liczyć testowanie tak, jakbyś była 5dpo dziś :)
A trochę się nawet cieszę bo mnie już złapała migrena i w takim razie idę sobie do apteki po moje tabsy i biorę! Aby mnie łeb przestanie bolec 🤦‍♀️

Do góry