G
guest-1716035268
Gość
takNo dobra....dzisiajszy owulak prezentuje się tak. Rozumiem, że od tego liczę 24-36 godozn do owulacji?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
takNo dobra....dzisiajszy owulak prezentuje się tak. Rozumiem, że od tego liczę 24-36 godozn do owulacji?
Jeśli wszystko pójdzie w tym cyklu tak jak w poprzednich to w 12dc dostanę zastrzyk ovi, a to będzie 16.03, więc owulacja będzie 17-18, a co za tym idzie 31.03 będę jakieś 13-14 dpotulę też mam dzisiaj fale emocji a to uśmiech a to łzy w oczach więc w choj rozumiem ale mam tu Was..ciężko się poddać....
ej ale farciaro jak to na koniec miesiąca? Ja kurde nie zdążę już, nie bawię się tak też bym chciała no ale widać nie dla mnie takie cuda wianki na początek wiosny
Ja sobie wczoraj policzyłam że starczy mi testów do daty na którą się zapisałam gdy będę sikać po jednym dziennie i sikam od wczoraj na razie biel nie dająca cienia nadziei, ale mam jakieś 8-10dpo.popieram!!
WSZYSTKIE 9DPO I PÓŹNIEJ - SIKAAAAAAAAAAAAAĆ!
(chyba, że się stresujecie, to Was nie namawiam )
No kobieta kot ! Się wkleilaś idealnie Ale Cieszę się że tak pozytywnie dzisiaj, bo i mi się humor poprawia, mój cykl teraz miał 26dni więc też krótki był jakoś, Ty zastrzyk, a ja w tym miesiącu się zabieram za te owulaki i niech się dziejeeJeśli wszystko pójdzie w tym cyklu tak jak w poprzednich to w 12dc dostanę zastrzyk ovi, a to będzie 16.03, więc owulacja będzie 17-18, a co za tym idzie 31.03 będę jakieś 13-14 dpo
Zdarzają się gorsze dni, ale nie można się załamywać. Tobie też nie wolno! Zakaz!No kobieta kot ! Się wkleilaś idealnie Ale Cieszę się że tak pozytywnie dzisiaj, bo i mi się humor poprawia, mój cykl teraz miał 26dni więc też krótki był jakoś, Ty zastrzyk, a ja w tym miesiącu się zabieram za te owulaki i niech się dziejee
Ej! Z dietą tak jest. Dzisiaj złamałaś, od jutra wracasz Jutro nie ma już żarcia bułek! A z dzisiejszych nie miej wyrzutów sumienia, bo co Ci to da?Dziś jest sromotna porażka jesli chodzi o moją diete.