reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
tulę też mam dzisiaj fale emocji a to uśmiech a to łzy w oczach więc w choj rozumiem ale mam tu Was..ciężko się poddać....;)
ej ale farciaro:p jak to na koniec miesiąca? Ja kurde nie zdążę już, nie bawię się tak :p też bym chciała no ale widać nie dla mnie takie cuda wianki na początek wiosny :D
Jeśli wszystko pójdzie w tym cyklu tak jak w poprzednich to w 12dc dostanę zastrzyk ovi, a to będzie 16.03, więc owulacja będzie 17-18, a co za tym idzie 31.03 będę jakieś 13-14 dpo 🤣🤣🤣

wiecie co… ja to w ogole chyba jutro nie będę jeszcze testować xD kurde za wcześnie!! Tak se siadłam i liczę, że skoro w 12dc pecherzyki miały po 16mm, a pi razy drzwi pękają przy 20-24 to ovu tak naprawdę była między 14 a 16 dc. Jeśli 16tym to dziś jestem dopiero 5dpo xDDD a mogę tez być 7dpo xD także kuuuurła na luzie totalnym daje chill… żeby nie dać się zwariować. Jakieś sugestie? Może ja to zle liczę 🤦‍♀️

popieram!!

WSZYSTKIE 9DPO I PÓŹNIEJ - SIKAAAAAAAAAAAAAĆ!

(chyba, że się stresujecie, to Was nie namawiam 😘)
Ja sobie wczoraj policzyłam że starczy mi testów do daty na którą się zapisałam gdy będę sikać po jednym dziennie i sikam od wczoraj :D na razie biel nie dająca cienia nadziei, ale mam jakieś 8-10dpo.
Zapisałam się w sumie z rozpędu na 15dpo, trochę późno, będę raczej wcześniej znać rezultat :p
Liczę na magię marca w tym cyklu :D

Jeśli wszystko pójdzie w tym cyklu tak jak w poprzednich to w 12dc dostanę zastrzyk ovi, a to będzie 16.03, więc owulacja będzie 17-18, a co za tym idzie 31.03 będę jakieś 13-14 dpo 🤣🤣🤣
No kobieta kot :D ! Się wkleilaś idealnie 😁Ale Cieszę się że tak pozytywnie dzisiaj, bo i mi się humor poprawia, mój cykl teraz miał 26dni więc też krótki był jakoś, Ty zastrzyk, a ja w tym miesiącu się zabieram za te owulaki 💃i niech się dziejee:p

No kobieta kot :D ! Się wkleilaś idealnie 😁Ale Cieszę się że tak pozytywnie dzisiaj, bo i mi się humor poprawia, mój cykl teraz miał 26dni więc też krótki był jakoś, Ty zastrzyk, a ja w tym miesiącu się zabieram za te owulaki 💃i niech się dziejee:p
Zdarzają się gorsze dni, ale nie można się załamywać. Tobie też nie wolno! Zakaz! :)
Oczywiście te moje obliczenia to pół żartem pół serio, bo mój organizm taką akcję ostatnio odwala, że strach się bać co jeszcze wymyśli. Trzymam kciuki za owulaki! :D

reklama
Do góry