reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
tulę też mam dzisiaj fale emocji a to uśmiech a to łzy w oczach więc w choj rozumiem ale mam tu Was..ciężko się poddać....;)
ej ale farciaro:p jak to na koniec miesiąca? Ja kurde nie zdążę już, nie bawię się tak :p też bym chciała no ale widać nie dla mnie takie cuda wianki na początek wiosny :D
Jeśli wszystko pójdzie w tym cyklu tak jak w poprzednich to w 12dc dostanę zastrzyk ovi, a to będzie 16.03, więc owulacja będzie 17-18, a co za tym idzie 31.03 będę jakieś 13-14 dpo 🤣🤣🤣

wiecie co… ja to w ogole chyba jutro nie będę jeszcze testować xD kurde za wcześnie!! Tak se siadłam i liczę, że skoro w 12dc pecherzyki miały po 16mm, a pi razy drzwi pękają przy 20-24 to ovu tak naprawdę była między 14 a 16 dc. Jeśli 16tym to dziś jestem dopiero 5dpo xDDD a mogę tez być 7dpo xD także kuuuurła na luzie totalnym daje chill… żeby nie dać się zwariować. Jakieś sugestie? Może ja to zle liczę 🤦‍♀️

popieram!!

WSZYSTKIE 9DPO I PÓŹNIEJ - SIKAAAAAAAAAAAAAĆ!

(chyba, że się stresujecie, to Was nie namawiam 😘)
Ja sobie wczoraj policzyłam że starczy mi testów do daty na którą się zapisałam gdy będę sikać po jednym dziennie i sikam od wczoraj :D na razie biel nie dająca cienia nadziei, ale mam jakieś 8-10dpo.
Zapisałam się w sumie z rozpędu na 15dpo, trochę późno, będę raczej wcześniej znać rezultat :p
Liczę na magię marca w tym cyklu :D

Jeśli wszystko pójdzie w tym cyklu tak jak w poprzednich to w 12dc dostanę zastrzyk ovi, a to będzie 16.03, więc owulacja będzie 17-18, a co za tym idzie 31.03 będę jakieś 13-14 dpo 🤣🤣🤣
No kobieta kot :D ! Się wkleilaś idealnie 😁Ale Cieszę się że tak pozytywnie dzisiaj, bo i mi się humor poprawia, mój cykl teraz miał 26dni więc też krótki był jakoś, Ty zastrzyk, a ja w tym miesiącu się zabieram za te owulaki 💃i niech się dziejee:p

No kobieta kot :D ! Się wkleilaś idealnie 😁Ale Cieszę się że tak pozytywnie dzisiaj, bo i mi się humor poprawia, mój cykl teraz miał 26dni więc też krótki był jakoś, Ty zastrzyk, a ja w tym miesiącu się zabieram za te owulaki 💃i niech się dziejee:p
Zdarzają się gorsze dni, ale nie można się załamywać. Tobie też nie wolno! Zakaz! :)
Oczywiście te moje obliczenia to pół żartem pół serio, bo mój organizm taką akcję ostatnio odwala, że strach się bać co jeszcze wymyśli. Trzymam kciuki za owulaki! :D

reklama
Do góry