reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Pytanie (bo Wy szybciej i lepiej mi odpowiecie niż klinika): czy można w trakcie brania leków na stymulację brać jednocześnie antybiotyk? Tzn. do środy mam ten durny augmentin a od dzisiaj musiałabym zacząć brać lamettę. Ktoś coś?
Ja jak miałam brać clo i byłam u lekarki rodzinnej to wtedy mówiłam, że takie leki biorę na stymulację, ale mówi, że przy tym nie przeciwskazań do brania innych leków, ale nie brałam wtedy antybiotyku to fakt, ale tak zrozumiałam ja wtedy, że można wszystko normalnie brać, bo lepiej szybciej być zdrowym 😊

mieszkam 150 metrów od dużego miasta i pobieram w sumie tej czesci wsi, która należy do miasta, ale i tak trzeba długo czekać 😔
Za to jak raz poszłam do diagnostyki przyszpitalnej, to po 2h miałam wyniki, aż byłam w szoku 😳
To już wiesz gdzie na badania chodzić, fajnie ze macie takie możliwości .
U nas jak widać 🤷‍♀️ rano przed praca mogę zrobić tylko w Śląskim Labolatorium gdzie wyniki czasami o 17 są 🤦‍♀️
Diagnostyka to muszę się z pracy urwać - albo sobota
Mamy jeszcze Synveo czy jakos i zastanawiam się jak długo tam się czeka

Dobra mam ……

Załączniki

• 8047884D-7848-4253-B606-345E40B5FD5A.jpeg
    8047884D-7848-4253-B606-345E40B5FD5A.jpeg
    50,4 KB · Wyświetleń: 195
reklama
Do góry