Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Nie kupuje tych najtańszych, wiec nie pamietam, 8zl czy jakoś za 2. Ja kupuje te różowe po 14zl za 2tak z ciekawości po ile mają najtańsze testy w action?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie kupuje tych najtańszych, wiec nie pamietam, 8zl czy jakoś za 2. Ja kupuje te różowe po 14zl za 2tak z ciekawości po ile mają najtańsze testy w action?
Można, ale trzeba zwrócić uwagę na skład takiej odżywki. Najlepsze bylyby bez dodatku cukru i bez gainera. No i jakiejś lepszej jakości bez różnych dodatkow wzmacniajacych. Tylko pytanie czy ćwiczysz i potrzebujesz więcej białkaKtoś, coś?
Wybacz, że dopiero teraz odpisuję, ale zapieprz w robocie miałam (wszyscy się wściekli przy piątku) i dopiero forum włączyłam.Wracając jeszcze do moich smutnych rozkmin (wiem, że przy piątku nie powinnam), ale jako, że nie czytam internetów to pytam Was- czy letrozol wyczerpuje rezerwę bardziej niż „naturalne” owulacje?
@Avy Ty bierzesz, wiesz może (chociaż wiem, że akurat z rezerwą nie masz problemu)?
Można, ale trzeba zwrócić uwagę na skład takiej odżywki. Najlepsze bylyby bez dodatku cukru i bez gainera. No i jakiejś lepszej jakości bez różnych dodatkow wzmacniajacych. Tylko pytanie czy ćwiczysz i potrzebujesz więcej białkaKtoś, coś?
Właśnie codziennie robię po ok 30-45 min trening wzmacniajacy. W posilkach z diety tego bialka malutko....Można, ale trzeba zwrócić uwagę na skład takiej odżywki. Najlepsze bylyby bez dodatku cukru i bez gainera. No i jakiejś lepszej jakości bez różnych dodatkow wzmacniajacych. Tylko pytanie czy ćwiczysz i potrzebujesz więcej białka