reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

wiesz co, ona prawdopodobnie miała na myśli to, że jeśli ktoś z powodu IO np. nie ma owulacji lub ma problemy z owulacją to wtedy leczenie IO przynosi skutek dla płodności bo np. te owulacje wracają czy też poprawiają się. Ona jakby nie patrzeć odnosiła się do mojego przypadku a ja żadnych problemów (przynajmniej zdiagnozowanych) z owulacją nie mam i zarówno w monitoringu jak i w badaniach hormonów wychodzi na to, ze nie ma się do czego przyczepić.
Ja owulacje też mam swoje co miesiąc i wszystkie hormony w normie. Ale w krzywej wyszla mi insulina po 1h w kosmosie i muszę brać mete. Jakbym nie zrobiła krzywej to bym nie wiedziala, że tak jest.

reklama
Ja owulacje też mam swoje co miesiąc i wszystkie hormony w normie. Ale w krzywej wyszla mi insulina po 1h w kosmosie i muszę brać mete. Jakbym nie zrobiła krzywej to bym nie wiedziala, że tak jest.
A insulinę na czczo miałaś w porządku?
Chyba też muszę się pokusić w końcu o krzywą…

Człowiek sika na testy ale i tak wie jaki będzie ich wynik 🤷‍♀️
Najlepiej jakby organizm wysyłał takie powiadomienie ze jest ciąża i ile nerwów mniej i ile by się zaoszczędziło na testach 😂😂
Najlepiej jakby to powiadomienie było tuż po trzonowaniu.
A ile Wy się staracie? Coś poza endometriozą jest problemem?

reklama
Do góry